Originally Posted by
selimtogrul
....
Bu grup içinde, zaman içinde ne kadarında çözülme oluyor ve onların malını kim alıyor. Çünkü sonuçta usul usul bir işlem var aslında sizin tahtada benim gördüğüm o.
.......
Biri yada birileri bişiler denemek istiyor. Alıyor, biraz sürüyor, yukarıda malı acaba park mı ediyor. Yoksa piyasanın eline mi bırakıyor. Buradan çıkacak sonuç aslında size/bize bir yol haritası da çıkartabilir zannımca.

Originally Posted by
T/A
....
Hesaplarda 10bin Lot kadar bir açık var. Bunun nereden geldiğini bilemiyorum. Tek aklıma gelen birilerinin aldığı malı Takas dışına ufaktan çıkarttığı şeklinde bir yorum...
Ufaktan derinlere dalmaya başladık. Görmek istediğim şeyleri görmeye başladım. Biraz daha geliştirme ile işimizin kolaylaşacağını düşünüyorum...

Originally Posted by
T/A
Selim şimdi ben de İş Bankası ile çalıştığıma göre k/y sayılırım. Spek beni görmezden gelebilir. Doğru mu anlamışım... ?
Teknik anlamda evet sizi pek kaale almayacak ilk başlarda sizinde zamanla çözülmenizi bekleyecek. Bu arada elinizide tuttuğunuz miktarın çokluğuna göre de size karşı kurulacak oyun düzeni de bunu etkileyecektir. Yani ben olsam öyle yaparım. Yani sizi oyundan düşürmek için. 
Burada sizi tanıdıysa, yani alım adet ve miktarlarınızla kurumunuzdan yaptığınız işlemleri izleyerek (günsonu dökümlerinde görülüyor kaçtan alıp kaçtan satışa emirler yazdığınız gibi) sizin hakkınızda biraz bilgi sahibi olmuşlardır. Zamana yayarak süreci uzatacaklar vey sizin atacağınız adımlara karşı yeni oyun planları geliştireceklerdir. Eğer kendi özsermayleeri ile malı topluyorlarsa bu uzun bir süreç olmaz ki, bunu kendi sermayelerinden ziyade farklı hesaplardaki tanıdık hesaplardan transferler ile deneyeceklerdir. Bu arada bir şeyi gözden kaçırmamanızı isterim. Virman mal; dediğimiz bir tanım var. O önemli. Onu yakalarsak eğer katili bulabiliriz. Virman mal önemli

Originally Posted by
T/A
Bu da aynı tarihler için
OYAKC grafiği...
İşim beklediğimden de zor olacak. Nerdeyse her kurumdan giriş çıkış var...!!!
Biraz daha araştırayım...

OYAKC ye bulaşmayın. Ben bir hafta içinden çıkamadım. Deli oldum. Bıraktım. Sonra tepede park edilen malı bulunca işler değişti. Orada başka bir şey. nası desem. bişi var.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri