Sayfa 256/1003 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Herkes kibris a kimlik ile gidilecegini bilirken Hakan Atilla niye pasaport ile gidiyo bunu anlamadim

Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Abd’den döndüğünde damat Berat tarafından kapılarda neredeyse davul zurnayla halk kahramanı gibi karşılanan;

Halkbank eski genel müdür yardımcısı ve eski borsa müdürü Hakan Atilla’ya, bugün Kıbrıs’a giderken pasaportuna el koyulup yurt dışı çıkış yasağı gelmiş.

Neler oluyor ?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bir orda ucretsiz zaten italya hirvatistan slovenya yunanistan sirbistan bulgaristan hepsi de parali

onlar kiskanmiyo tabi

Belçika ve hollandada ücretsizdi galiba araba kiraladığımda ekstra bi para kesmemişlerdi.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Herkes kibris a kimlik ile gidilecegini bilirken Hakan Atilla niye pasaport ile gidiyo bunu anlamadim
    Muhtrmelen nüfus cüzdanıyla geçiyordur. Ama üzerinde pasaport olduğu için el koymuşlardır. Çünkü yurtdışı çıkış yasağınız varsa polis anında pasaporta el koyuyor.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dostlar kredi kart limitimi banka yukseltmis, diger bankada ufak bir degisiklik talep ettim ama tum limiti ilk banka kapmis, MT ye bildirdim onun denetiminde bile olmadan sak diye yukseltmisler bu konuda ne yapilabilir

MT ye soyledim elbette
    Benim bankadan geçen mesaj aldım limit yükseldi diye. Bundan bağımsız hastahane harcamaları için ekstra limit koymuşlar kimin aklına geldiyse güzel olmuş.
    Bu seçimde sağlık sistemi pek konuşulmadı. Yapılması gereken çok şey var. Umarım yeni dönemde bu konuya gereken önem gösterilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su andaki hukumet 18-25e beles muze karti veriyo galba bir de pasaport harc bedeli almiyor
    yurt disi cikis fon iptal demedi henuz hic bir parti

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    24 yaş üstü işsizlerin ne suçu günahı var onu merak ettim.

Elbette talep ettim bir hafta icinde tel acicaz filan yazdi ekrana...
    MT ye soyledim bu durumu o da grip imis evde yim dedi ilgilenecek bu hafta ici

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Mobilden gir düşür kk limitini

Bu agustos ta italya tur yapicam da youtube den aldigim bilgiler bu taraflar icin dediginiz bolgeleri de gezmek isterim aslinda

Belçika ve hollandada ücretsizdi galiba araba kiraladığımda ekstra bi para kesmemişlerdi.

Evet ole bisiler olmustur....

Muhtrmelen nüfus cüzdanıyla geçiyordur. Ama üzerinde pasaport olduğu için el koymuşlardır. Çünkü yurtdışı çıkış yasağınız varsa polis anında pasaporta el koyuyor.

Sayfa 256/1003 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •