Sayfa 731/1009 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Merkez Bankası’nda şu anda 122 milyar dolar döviz rezervimiz var
    Vayyy be biz neden bilmiyoruz,sadece bildigimiz iktisatçı olarak 72 ton altını sattığı doları dizginlemek için,oda 6 milyar dolar yapar karşılığı,demekki bedevidende artık destek gelmediği,bu kısır döngüde seçime gidiyoruz,hadi seçildiler,matematiksel olarak imkansızya,çünkü Türk seçmeninin ne yapacağı belli olmaz,zaten dünyada ilktir seçmen olarak sağı solu belli olmadığı için,kenan evreni bir gecede bir demeci yüzünden deviren seçmen,ecevite %2 bahçeliye 1 veren seçmen,abd ve avrupadan nasıl yatırım,yardım çekecek ???,bu ülkeler güven ister demokrasi ister,neyse,merkezin eksi 70 milyar dolar üstü rezervi var kimse,kimseyi kandırmasın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hakan Atilla, sabah saatlerinde ailesiyle birlikte İstanbul Havalimanı'na gitti. Buradan Kıbrıs Ercan Havalimanı'na gitmek isteyen Atilla, pasaportu kontrolünden geçerken hakkında yurt dışına çıkış yasağı olduğu fark edildi. Polis ekipleri, Atilla'yı pasaportuyla birlikte havalimanı içindeki polis merkezine götürdü. Burada Atilla'ya hakkındaki yurt dışı çıkış yasağı kararı tebliğ edildi. Atilla daha sonra serbest bırakıldı.

Haber bu da;

Neden yurt dışı çıkış yasağı var?
    Yeni mi haberi oldu?
    Bir de Kıbrıs’a nüfus cüzdanı ile de gidiliyor. Neden pasaportunu vermiş ki?
    Tuhaf geldi bana.
    Ah bunu bilal oğlanda yapsa seçim arifesindede bir olay olsa ne iyi olur,bilindiği gibi italya tarafından kırmızı bültenlen aranıyor

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Pasaport ile geçiş yapılmayınca rum tarafına geçip uçak bileti alınamıyor rum tarafından bildiğim kadarıyla.
    Pasaportta kktc damgası olursa rum tarafına ve yunanşstqna geçemiyorsun. O yüzden nüfus cüzdanı kullanmak daha mantıklı. Bence nüfus cüzdanı ile geçiyırdu ama yurtdışı çıkış yasağı olduğundan çıkamadı
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Pasaportta kktc damgası olursa rum tarafına ve yunanşstqna geçemiyorsun. O yüzden nüfus cüzdanı kullanmak daha mantıklı. Bence nüfus cüzdanı ile geçiyırdu ama yurtdışı çıkış yasağı olduğundan çıkamadı
    24 diyordun 31'mi oldu ?,peşinden sanırım 69 olur

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    24 diyordun 31'mi oldu ?,peşinden sanırım 69 olur
    Ben değil bozguncular diyo
    Meral apla bize %50 verecekmiş reis temmuzda bide rafah payı verecekmiş
    Vermeye devam
    Yeşil soğan 69 olana kadar verecekler
    bir halt olacağı yok.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

İyi Parti YSK temsilcisi : Yayın yasağı saat 21:00 olarak belirlendi

Saat 06.00’dan gece 24.00’e kadar yasak olanlar;
    298 sayılı Kanun'un 79’uncu maddesinde; “Oy verme günü, her ne suretle olursa olsun, ispirtolu içki satılması, içkili yerlerle umumi mahallerde her çeşit ispirtolu içki satılması, verilmesi, içilmesi yasaktır.
    Oy verme günü, bütün umumi eğlence yerleri oy verme süresince kapalı kalır. Eğlence yeri niteliğini haiz lokantalarda yalnız yemek verilir.
    Oy verme günü, emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başka hiçbir kimse, köy, kasaba ve şehirlerde silah taşıyamaz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Pasaport da KKTC mührü olursa, sadece rum ve Yunan tarafına değil, KKTC yi tanımayan hiç bir ülkeye giremez diye biliyorum.
    KKTC' yi tanıyan tek ülkede ülkemiz.

SM-M317F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seçimle ilgili olarak bizim memlekette 3-0 AKP den 3-0 YSP ye evrilmiş durumda...CB de de KK %70 alır...İstanbulda da KK birinci olur ve seçimi %55 ile rahat alır diye düşünüyorum...Deva bakalım ne kadar seçmeni ikna etmiş...

Sayfa 731/1009 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •