Sayfa 226/1005 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Valla bu işleri bu hale getirmezler dedik doları 10 gibi tutarlar dedik. Gözümüzü yurt dışında açtık. Diyecek bir şey yok malesef ne olsa şaşırmıyoruz artık.
    O salaklığı (kendi adıma) ben de yaptım maalesef...

Bu kadar ......... olabileceklerini düşünemedik...

Sistem ve ülke adına çok şeyi sorguladım son 1-2 senede...

Düşünebiliyor musun bir irade kendi bekası için populizmin tavanına çıkıyor... Ya da değerleri sömürüp duruyor... Bu taraf veya o taraf değil... Hepsi aynı... Bir tarafta din tüccarları bir tarafta din düşmanları... Keza bir tarafta Atatürk düşmanları bir tarafta bu değeri sömürenler...

Ülke ve insanını tanımamışım... Ya da 2000-2010 dönemindeki yalancı bahardan çok medet ummuşum bu ülke de sonunda istikrara kavuştu diye...

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ne oldu beniim serpme ağa sabah sabah 8,22 den vakbn takılmış...

ekran başında değildim...

niye düştü niye çıktı...
    neyse ne 8,22-9,06 yapmışım 84 kademe daha izlemem...

gözleri çekilmiş endeksin topraga bakıyor....

gömün beni diye...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

sabah bankalarla tuttular şimdi bankalarıda saldılar
    bir halt olacağı yok.

SPOT, BofA satışı arttırmaya başladı, bu Viop30 kumar masası kurulmazsa piyasalar pozitife geçecekte olmuyor işte! hisseler diri görünüyor ama Viop30 daki satışa ilgisiz kalamıyor!

5. Dun erdogan in soylemleride gerdi iyice piyasayi.. bunlara ulke teslim etmem falan.

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Günaydın esnaf hayırlı işler. Bozkuşa bakmıştım yok mu.
    Sabah sabah bi kamyon zopa yiyip geldim dayucuğum.
    Nerde kalmıştık
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    O salaklığı (kendi adıma) ben de yaptım maalesef...

Bu kadar ......... olabileceklerini düşünemedik...

Sistem ve ülke adına çok şeyi sorguladım son 1-2 senede...

Düşünebiliyor musun bir irade kendi bekası için populizmin tavanına çıkıyor... Ya da değerleri sömürüp duruyor... Bu taraf veya o taraf değil... Hepsi aynı... Bir tarafta din tüccarları bir tarafta din düşmanları... Keza bir tarafta Atatürk düşmanları bir tarafta bu değeri sömürenler...

Ülke ve insanını tanımamışım... Ya da 2000-2010 dönemindeki yalancı bahardan çok medet ummuşum bu ülke de sonunda istikrara kavuştu diye...
    Hepsi aynı değil sanki. Kısa bir özet :

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

8. borsa eger enflasyon vs bu sekilde sürerse sınırı 5400 puan civarı olacaktır yani orayı gecmek yeni ralliye sebep verir o acıdan borsadan umudum pek kalmadı asagılar da ise 4100-3700 koridoru var onun da altı 1500-2500 koridoru o tabi olaganustu seyler de yani kısacası maalesef UV lar battı )
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 226/1005 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •