Sayfa 241/1005 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Viop L

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ankaranın o bölgrlerinde kimlerin neden ikamet ettiğini bilsrn zaten böyle bir çıkarımda bulunmazdın. Az tarih oku.
    10 cümleden buna mı takıldın?

Bizzat orada yaşıyorum-görüyorum.ve neden verdiklerini biliyorum...Neyi kastettiğimi de anlamadın ya...neyse.

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    sedat reis mektup yollamış azem medya dan.Seçim 2023 Kıymetli Kardeşlerimiz bu iş ciddi..‼ï¸Genç nesilin dönüşüm yolu, bakın bu seçimde omurgasızların kirli oyunları ile geliyor, bu iş gezi parkı olaylarından daha büyük tehlike yaratabilir, saldırmaya hazır bekliyorlar daha önce bir çok kez dile getirdik seçim gününe kadar evinizde kalın sakın çıkmayın aldanmayın bunların kirli oyunlarına..‼ï¸
    Seçim günü evinize girmeyin sandıklara namusumuz gibi sahip çıkmamız gerek. Kıymetli kardeşlerimiz ülkü ocakları çıldırmışcasına silah rezervesi yapıyor söylentileri çok yerden kulağımıza geliyor, süslü
    @suleymansoylu
    emniyet içerisinde kendi yandaşlarına biber gazı rezervesi yaptırıyor bakın bunlar gideceklerini anladıkları günden bu yana omurgasızlık yapmaya başladılar. Gider ayak ortalığı bulandırma planları içerisine girdiler, sakın bu omurgasızların pis oyunlarına kanmayın. 15 Mayıs sabahı ter temiz bir Türkiye’ye uyanmak için akılcı olmamız gerek. Matematikçi olmamız gerek bunlar gibi basit omurgasızları gülerek def edeceğiz, onların namlusuna yürüyerek değil..‼ï¸â€¼ï¸
    Sedat denilen mafya bozuntusunun fikirlerini buraya taşımayın lütfen....bunlar güvenilir insanlar değil.... iş onlara uzanınca çıkıp doğru yanlışlar ile insanları etkilemeye çalışıyorlar....

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ankaranın o bölgrlerinde kimlerin neden ikamet ettiğini bilsrn zaten böyle bir çıkarımda bulunmazdın. Az tarih oku.
    abi benim bildiğim haymanada 250 yıl önce paludan göçmüş epey bir kürt nüfus var. sakarya caddesinde esnaflık yapıyor çoğu. durumları da iyidir. onları mı kastediyorsun?
    audentes Fortuna iuvat

4. herkes kullandığı telefonunun resmini çekip topiğe koysun hep gençlerden mi istenecek cebindeki telefonunu çıkar diye hala RTE beğenmiyorsunuz .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Benim anti tezim şuydu...Yok, PKK gece gelip kafaya silah dayayıp oy istiyormuş..vs...

Bu olay binde biri geçmez.

Çünkü ANKARANIN tam ortasında HAYMANAda da kürt köylerinde hiç bir zorlama yokken hdp oldukça yüksek oy alır...daha önce AKP alırıdı..Ama artık hdp alıyor.

Yani zorlama olmadan da değişen konjoktör gereği oy tercihleri değişiyor...Bunu demeye çalıştım...

Kürt seçmenin de kendini daha çok gördüğü bazı partilere oy vermesi de gayet doğaldır.Burada sorun yok..bence..HDP olmaz da TİP olur vs...

Ama dindar kürtler eskiden bunlara vermezdi.

6. Evet çok güzel hareketler saatine geldik pıst 100 de.
    4585 altı 15 dk da oyun 4540 bandına yolculuk başlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sedat denilen mafya bozuntusunun fikirlerini buraya taşımayın lütfen....bunlar güvenilir insanlar değil.... iş onlara uzanınca çıkıp doğru yanlışlar ile insanları etkilemeye çalışıyorlar....
    Sedat ı milli kahraman gibi gezdiriyordu AKP, adam AKP adına miting düzenliyordu... O zaman iyiydi, şimdi mi kötü oldu akoğlan...

Senin fikirlerin yok, ak parti ne derse papağan gibi onu tekrarlıyorsun... Otur, sıfır...

8. özelden pıst 100 grafı rica edenler var seans bitimi burada paylaşırım kritik bir bölgeden kapanış olma ihtimali yüksek.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 241/1005 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •