Originally Posted by
Gueno_33
Gesanın yatırımcı ilişkiler sorumlusu Hüseyin bey ile detaylı bir şekilde konuştum yaklaşık yarım saat civarı: öncelikle şirketin ne sektör olarak ne şirket özelinde hiçbir olumsuzluk bulunmamaktadır, sadece güneş paneli fabrikasının girişim elektriği net kar marjina yaklaşık 5 puan katkısı olacaktır, bu düşüsun sebebinin muhtemelen seçim öncesi belirsizlikten rahatsız olan büyük yatırımcılar olduğunu söyledi. Şirket üzerinde hiçbir olumsuzluğun olmadığını sektörde de hiçbir problemin olmadığını tekrar beyan ettiler.
Girişim elektrik hemen hemen aldığı her ihaleyi kapa atarken europower için öyle bir şey yokmuş. Yani euro power beklediğimizden daha ciddi ciro bulunabilir. Aylık 1 milyar TL civarında bir ciro katkısı olabilir.
Sun junior icin bekledigimiz haber ise, anlaşmakta olduğumuz büyük perakende şirketi onay vermeden herhangi bir açıklamada bulunamayacaklarını söyledi. Ayrıca bu ürün için konuşulan yıllık bir milyar USD ciroların yanlış bir anlaşılma olduğundan bahsetti. Sadece böyle bir pazar var ama ürün İlk çıktığında talebin nasıl gelişebileceği konusunda henüz bir fikirleri yok.
Neden detaylı bir yatırımcı sunumu paylaşmıyorsunuz neden projeksiyon sunmuyorsunuz diye sorduğumda ise; ilk çeyrek sonuçları ile birlikte bir yatırımcı sunumu paylaşacaklarını söyledi.
Tekrar tekrar şirketle sektörle veya herhangi bir şeyle alakalı bir problem olup olmadığını sorduğumda şirket ve sektör ile ilişkili hiçbir problem olmadığını söyledi.
Behiç Bey'in en azından bir tweet atarak ciro beklentisini güncelleyip yatırımcısına Güven vermesi gerektiğini söyledim bunu ileteceklerini söylediler ve makul buldular.
Son olarak da yönetim kuruluna bağımsız üye olarak atanan şahsın bizi rahatsız ettiğini söylediğinde ise bu konu hakkında da Behiç beyi bilgilendireceğini söylediler bakalım..
Hepiniz gibi ben de korkunç zararlardayım, artık bir müddet bekleyeceğimiz Garanti.
Ekran kapatıp seçimden sonra 3-5 ay daha beklememiz gerekecek gibi. Hayırlısı olsun herkese bol kazançlar.
Yer İmleri