Sayfa 264/1005 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bir tane iyi bilanco gördüm...

kozaa karı artıran nadir firmalardan..

KOZAA Konsolide 2023/3 Aylık
    Net Kar (Ana Ort.):622,936,000
    Afedersin şeylerime kadar mala girdim kozaa da yarın döndü döndü dönmedi kesecez başka yolu yok.

Kesersek de büyük sıkıntı ama nasip.

2. Bizim saftirik vatandaşımızda togg yollarda araba yabtık diye caka satıyor, tamam iyi bişii sevinelim sevinmesine de, leyn gır leylee asgari ücretle yada 13bin tale bi memur emekli maaşıylan bi milyonluk arabayı nasıl alıcan hiç düşündün mü!!!
    Sen seçimde zam istemezsen, bi da alabilin mi kallavi bi zam, fırsat bu fırsat çık meydana ver yüzde yüz zammı mı diye bağır haykır.. hayret bişii her şeyi biz mi söylüyelim
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tabi canım. Mesela bi ara aselsan almak için indikatorum başlıkta devlete millete hükumete aleni küfürler edilmesi idi.

Küfür başladı mı al herkes reisim reisim demeye başladı mı saatte tertemiz para

Busefer tepkiyi erken bekledim altınları erken bozdum bu kadar sert hareketi tahmin edemedim bugun itibari ile beni de çok pis öptüler yalan yok ya
    Çağrı beni bilirsin .Portföy yönetim tarzımı bilirsin,hisselerimi de bilirsin.
    Eee o zaman bugün benimde öpüldüğümü biliyor olman lazım.

Biri bir yanağımızı öperse diğer yanağımızı uzatmalı mıyız Çağrı ? Ne düşünüyorsun ? Fikrini almak isterim.

Gene bir gözümle foruma bir gözümle bilançolara bakayım derken çaydanlığı yaktım iyi mi ? İyi ki senin çayı kullanmamışık yoksa heba olacak idi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Afedersin şeylerime kadar mala girdim kozaa da yarın döndü döndü dönmedi kesecez başka yolu yok.

Kesersek de büyük sıkıntı ama nasip.
    kesmek değil mesele...

mesele kesince napacağın...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. 26.70 vadeliden tkfen girmiş portföye şimdi hesabı açınca gördüm...

tatilden önce yazmıştım unutmuşum demek...

artık çocugumuz oldu mecbur bakıcaz...

kaza kursunu...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Çağrı beni bilirsin .Portföy yönetim tarzımı bilirsin,hisselerimi de bilirsin.
    Eee o zaman bugün benimde öpüldüğümü biliyor olman lazım.

Biri bir yanağımızı öperse diğer yanağımızı uzatmalı mıyız Çağrı ? Ne düşünüyorsun ? Fikrini almak isterim.
    Abi önce sağ yanak sonra sol yanak yertmez derse Ayhan başkanın mübarek sayısı pozisyonu ile bitiyor.

7. bende 9 martta disketten ereğli almıstım.temettü yok dediler sabah yuzde 5 eksi basladı.3 de 1 kol kestım. bir kaç gün sonra 3 de 1 38 den sonra bir kac gün daha 38 den hepsini.açıkca yıllardır böyle yakalanmadım.sonuç bozulmaları gördükçe kaçtım.bazen hesap şaşıyor.aslında mantık doğru altın yükseliyor serrolar alıcıyı görunce ele veriyor.hırs yapma da

8. 4,5 milyon borsa da yatırımcı var. Bunun temiz yarısını evladiyelik öptüler. Her biri iki şer oy 5 milyon oy demek Kılıçtaroğluna. Kk ye gitmezse bile RTE ye kesin eksi yazar. Yaz kızım ilk tur kk kazandı.

Sayfa 264/1005 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •