Sayfa 747/1009 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Topiği okudukça, gidip AKP ye mührü yapıştırasım geliyor...

Bi 20 yıl daha yönetmesi ilazım sanki bizim solcuların akıllarını başına toplaması için...

Psiko gibi çekecem bakın isyan bayrağını...
    Babala TV ye özellikle gönderilen memleket partili gençler vardı muhtemelen parayı veriyor biri git bunları sor söyle denilmiş o kadar belli. Parayı da kimin verdiği belli.

2. Piyasalar sanki şu cümleye takıldı. Benim milletim kandilin emriyle hareket edene Cumhurbaşkanlığıni teslim etmeyecek

3.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    kaybedince kaçmıyormuydular ?
    seçimi kazandık ama yeni muhalefet kaçtı..
    e vekil kalmadı tekrar seçim
    kaçtıkları borsadan belli, kaybettiklerinde borsa düşer diye degil, borsaya soktuklari para kirli olduğu için muhtemelen

4. Kandil desteği ile sandıktan çıkacak olana benim milletim Cumhurbaşkanlığı makamını teslim etmeyecektir. En zayıf olarak Kılıçtaroğlunu istiyorsun ona da yenilince kabul etmiyorsun. Demekki İmamoğlu aday olsa %80 alacak.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Piyasalar sanki şu cümleye takıldı. Benim milletim kandilin emriyle hareket edene Cumhurbaşkanlığıni teslim etmeyecek
    Bu sözü başkası söylese ne gibi bir hukuki süreç islerdi acaba

6. Kandil desteği ile sandıktan çıkacak olana benim milletim Cumhurbaşkanlığı makamını teslim etmeyecektir ben bu cümleden ben seçilmezsem sonucu kabul etmem anlamını çıkardım

7.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    kaçtıkları borsadan belli, kaybettiklerinde borsa düşer diye degil, borsaya soktuklari para kirli olduğu için muhtemelen
    bu füze rallinin sebebi bu ise/para aklandıysa
    buradan alanların hayatı kayar..
    çıktığı yerin altına iner.
    Memento mori

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kandil desteği ile sandıktan çıkacak olana benim milletim Cumhurbaşkanlığı makamını teslim etmeyecektir ben bu cümleden ben seçilmezsem sonucu kabul etmem anlamını çıkardım
    Hadi kandil desteğiyle aday olarak çıkan demiyor sandıktan çıkana diyor

Sayfa 747/1009 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •