Sayfa 307/1005 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Viop L

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim sepet bu şekilde, tarihinide yazdım ki sonradan grafikisine bakıp alırken nerde acele etmişim diye not ettiydim... bugün alan daha karlı oldu,o da onun nasibiymiş
    şansın bol olsun hayırlı kazançlar kardeşim ..

ben de sıfır hisse ..benim pek umudum yok endeksde şu ara ..seviyesini beklediğim bazı kağıtlar var gelirse kamyonu yüklerim

izliyorum

2. Ben çay demleyene kadar cumhurbaşkanı Rize'den Trabzon'a geçti. Nasıl oluyor helikopter vs miting alanına mı iniyor?
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben çay demleyene kadar cumhurbaşkanı Rize'den Trabzon'a geçti. Nasıl oluyor helikopter vs miting alanına mı iniyor?
    Rize -Trabzon 80 km ..helikopterle uzun sürmez

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    SONAR Hakan Bayrakçı bugün açıklama yapacakmış. Adaylardan biri ilk turda geçebilir, ikinci tura kalırsa fark açarak birinci olur diyordu.

Son 10 gün anket yasağı varmış herkes bugün açıklamak zorundaymış.

https://www.youtube.com/watch?v=oqiCJ132rTI
    Onun anket sonucu belli :Erdoğan

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Rize -Trabzon 80 km ..helikopterle uzun sürmez
    Bazen similasyonda mıyız diye düşünüyorum. Kapının önünde Migros var gidip gelme 40 dakika sürüyor.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    kros boğa dojisi oluşuyor. açılış seviyesine çok yakın bir yerden kapatırsa, bu seviyeler orta-uzun vade maliyetlenme için harika seviyeler.

vay anasına sayın seyirciler. olaya bak.
    oldu.

herif milimetrik ayar çekti.

spotçuların longcuların çok yakında kabusu bitecek gibi gözüküyor.

ek alım için harika bir zar atma yeri oluştu. kim bilir belki de uv treni için son şanstır.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Onun anket sonucu belli :Erdoğan
    Bu akşam izleyeceğim.

Evde oturanları, polisleri, askerleri ve yurt dışını anketler ölçemiyormuş, tahmin yapıyorlarmış.

Geçen bir video seyrettim Of'da kahvehanedeki herkes CHP ve bir kaç kişi İyi Parti dedi. Ya kahve özel bir kahvehane ya da cuma namazı sırasında yapılmıştır.

Muharrem İnce haftaya cuma akşamı muhalefet tarafına dönebilir belki.

Bence muhalefet özellikle eğitimli kesimin gazını almak için muhalefet yapıyor, gerçekten ciddi iktidarı istseler gelirler, demek istenmiyor ya da komplovari durumlar var, vatandaş demokrasi var desin diye demokrasi var gibi.

Geçen bir video vardı deccal olsa yine Kılıçdaroğlu dedi, ama liderlik özelliği olduğuna inanmıyormuş.

8.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    bravo .. çok uğraştın mı ..
    şuan AKP de kendisi .. fırıldak oldu yani... Bu baktığın youtube de söylediklerini yalanlıyor şuanda..
    Ben hangi partiden olduğuna bakmıyorum. Dogru söyleyip söylemedigine bakıyorum. Doğru söylüyor. Benim için partisi önemli değil fikirleri önemli. Ama dinlemeden karar vermeyin hakkında.

Sayfa 307/1005 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •