Sayfa 754/1009 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Şu bulunan rezevlere birde kuşbaşı kıyna bunlarda eklense süper olur. Birde bu jelibon rezervi sonrasi fiyatlarda düşüş olmadı. Arz arttı fiyat düsmedi.
    Valla kuşbaşı et dura dura birkaç yüzbin yılda petrol oluyor, hadi diyelim bozulmadan durdu,

Bu durumda da dinozor eti yemek caiz midir sorunsalı başlıyor, malum iki grup onlar et yiyenler, ot yiyenler...

Hadi caiz dedi diyanet, hangisi ot yiyenin hangisi et yiyenin eti nerden bilecez

Zaruret halinde domuz yemek caiz mesela...aslına bakarsanız zaruret hali oluşmuş sayılmaz mı? Zati artık hijyen diye bi şey de var modern tarımda, haram olmasına neden olan şartlar da ortadan kalkmıştır.....açılım isterüzzzz

Unutmadan....

Fakirler ölsün...yaşasın zenginler...yaşasın ultra neoliberal kapitalizm ve kerhanesi...Pala...sana yok bi şey seni de sinirlendirmeye gelmiyo anadın mı..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Seçimlere yaklaştıkça, gaz bulduk, petrol bulduk, sırada altın ve jelibon var demiştim,

Demeye kalmadı...bulduk...sırada jelibon var.

Et fiyatları yakında 450 olacakmış, tavuğa zeytine de zam gelecekmiş,

Altınları bozdurur bozdurur alırız, nassı olsa adam başı dağıtacaklar ya...

Yersen...kırşen...

Allahu Akbar...

https://onedio.com/haber/gida-enflas...orundu-1145238

Korkuyorum artık bahçede 20 tane doğal beslenen et tavuğum var. Çalınır mı ki?
    Another day in paradise

Kavcıoğlu: Hiç bir yerden para aramaya gerek yok, 2030'a kadar en az 500 milyar doların üzerinde yatırımlardan Türkiye bütçesine girecek, cari dengesini sağlayacak para var, bunlar hayal değil, yapacaklarımız değil, yaptıklarımız, şu an uygulamaya girenler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kavcıoğlu: Merkez Bankası politikaları sonuç almaya başlamıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
    Seçim yaklastıkça Spikülasyon çok olur,zaten belli din tacirligi bile ortaya çıktı,ne olursa olsun sonuç değişmez ve sadece seçime %1 etki eder ve sonuç 31/69 o olmazsa bile ona yakın bir sonuç

Kavcıoğlu: TCMB çok güçlü, rezervleri çok güçlü

Kavcıoğlu: Kur da, bütün fiyatlar da, faizler de aynı istikrarda devam edecek

Kavcıoğlu:
    - Politikalarımızda herhangi bir değişiklik yok, özellikle liralaşma stratejisi ve diğer politikalarımız aynı şekilde devam edecek
    - KKM bence çok başarılı bir şekilde devam ediyor
    - (KKM) Bir sıkıntı görmüyoruz

Kavcıoğlu: Merkez Bankasıyla ilgili, dövizle ilgili bu kadar olumsuz haberler, bunlar çok doğru şeyler değil, buna rağmen dövizdeki denge devam ediyor ve edecek, buna rağmen KKM'deki istikrar devam ediyor, hanehalkının teveccühü devam ediyor

Kavcıoğlu: Sistem işliyor ve sistem şu an bankacılık sektöründe yüzde 60 liralaşmaya doğru gidiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kavcıoğlu: Merkez Bankası politikaları sonuç almaya başlamıştır
    Ziktirsin gitsin zaten gidecek,merkezin eksi 70 milyar dolar veya daha fazlasını nereseine sokacak acaba ?

Sayfa 754/1009 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •