Sayfa 168/256 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. Herkese selamlar,

Bayadır portföyümde istediğim Alfas’ı 300’ün altında kademeli alıcıyım

2. 411 bin lot tek kurum satıcı bilin bakalim hangi kurum.

3. Denizin yaptığına akıl almıyor. Yukarıdan topladıklarını bir anda tabana yığıyor. İflas edinceye kadar devam edecek. Gitse de biz de kurtulsak.

4. Deniz gün içinde aldıklarıyla beraber aşağı yukarı 500bin lot sattı.
    KY tabandan iyi mal topladı ama güçleri tabanı eritmeye yetmedi.
    Belki Bistteki en iyi ilk çeyrek bilançosunu biz açıkladık tabanla karşıladılar, temettü ödendi bir kısmı hisseye geri döndü tabanla karşıladılar. F/k 17'ye kadar düştü. Mayıs ayı düşe kalka geçecek belli ama siyasi belirsizlikler bitince önümüz açılır diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    bedelsiz potansiyeli son bilançoya göre ne kadar oldu....bilen var mı....

smrtg-gesan-kontr bedelsiz bölünmüştü.......

bölünme ihtimali var mı?.........
    Şirket yönetimi karar alırsa 7 tane bedelsiz verebilir..

6. Bugün tabandan biraz mal yaptım..Düşerse yarında devam.. Tahminimce denizin malı bitmiş olabilir..

7.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Şirket yönetimi karar alırsa 7 tane bedelsiz verebilir..
    teşekkürler....
    16.07.2024 - 10.12.2024

HERKESE İYİ HAFTA SONLARI.
    ALFA SOLARI takip ediorum. bir kaç cümle yazmak isterim. öncelikle YTD

Hisse çok spekülatif ve sığ bir hisse gözlemlediğim kadarıyla.

20 dk da taban iki saatte tavan yapacak kadar sığ. bir de dolaşım 9,6 mlyon ve fakat ya spek ya fonlar ya da patron uzantısı olarak sahipli duruyor.

günlükçülerin elini yakacak kadar boyunu aşacak kadar dalga boyu var.!!!!

diğer yandan; büyüme hızı, karlılığı, sektörel geleceği açısından da çok potansiyeli olan bir şirket.

kapasite artışları çok olumlu, gelecek vadeden bir durumu var. ayrıca gelecekte yeni yatırımlar yapacağını beyan etmesi de potansiyeli artırıyor.

gelelim sermayesine, 46 milyon kadar ki çok düşük ve ileride artma ihtimali yüksek. ancak

YA BEDELLİ YAPARSA? halka açıklık dikkate alındığında bunun çok düşük ihtimalli olduğunu görüyorum. Kİ benzerini hektaş ta gördük.

OYAK -HEKTAŞ ya da SASA böyle bir denklem de değildi. halka açıklık bedelli de önemli bir unsur. Patron 80/20 !!

ben büyümesini sasa ya da hektaş gibi değil ama daha çok egeen türünde olacağını düşünüyorum.

yıllara sari bir büyüme yapacağını düşünenlerdenim. yani buradan fiyat tahmini yapmıyorum.

fakat günlük iniş çıkış düşüş tavan taban dikkate alınmaksızın, ortalama büyümesi bilançosu aldığı işler mevcut cirosunu artırışı dikkate alındığında

EGEEN TÜRÜ bir büyüme potansiyeli olacağını en azından benzeyeceğini düşünüyorum.
    ÜÇ YA DA BEŞ YIL
    EVET ÜÇ BEŞ YIL. bekleyen sabreden ölü taklidi yapanlar için üç yılda 5 kat 5 yılda ise 7-8 kat büyüme gerçekleştirebilir.

olur mu olmaz mı?
    yoksa iki sene kendine gelemez mi bilemem. ytd
    DEDİM YA fonlar vs. patron.

DEVAM EDECEĞİM.

Sayfa 168/256 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz