Sayfa 294/1003 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by tazk Yazıyı Oku
    Arkadaşlar akbank axess platinum k. Kartım var. 5000 TL elektronik alışverişe 500 chippara kampanyası na katıldım. Ardından trendyol dan 5000 TL üstüne cep telefonu aldım. 500 chippara yüklenmedi. Bende şikayette bulundum biraz önce banka cevap gönderdi :aldığınız ürün elektronik olmadığı için chippara yüklenmedi diye...
    Şakamı bu ya...
    Emekli maaşı orada
    Para orada
    Pazartesi bakalım ne yapacam?
    Benim gibi olan varmı sizlerdende... ????
    Genelde trendyol, Hepsiburada,pazarama vs gibi yerlerden alınan ürünler ürün kampanyasında değerlendirilmez.Sağlık ürünü olsa veya hırdavat olsa yine kabul görmez MediaMarkt,teknosa, vatan gibi işi sadece elektronik olanda geçer kampanya.Hangi iş dalında kampanya varsa o iş dalında geçer.İade et elektronik marketlerden al

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by tazk Yazıyı Oku
    Arkadaşlar akbank axess platinum k. Kartım var. 5000 TL elektronik alışverişe 500 chippara kampanyası na katıldım. Ardından trendyol dan 5000 TL üstüne cep telefonu aldım. 500 chippara yüklenmedi. Bende şikayette bulundum biraz önce banka cevap gönderdi :aldığınız ürün elektronik olmadığı için chippara yüklenmedi diye...
    Şakamı bu ya...
    Emekli maaşı orada
    Para orada
    Restoran alışverişi deniyor restoranın pos cihazı restoran olarak tanımlı değil,
    Marketinki market olarak tanımlı değil
    Böyle tuhaflıklar yaşanıyor pos tanımlamalarında.

Sonrada alış veriş güme gidiyor tabi.

3. Doğrudur yanlıştır bilemem ve kesinlikle yatırım tavsiye içermemektedir. Öbür haftadan itibaren primli kur korumalarda oranların düşeceğeni duydum bir kaç bankadan, hatta ing haftaya yapamayabiliriz der. Finansbank ve diğer büyük özeller de seçim sonrasında devam edilir mi bu oranlarla emin değiliz derler...

4.  Alıntı Originally Posted by tazk Yazıyı Oku
    Baktım bahri bey... Sadece elektronik alışveriş ve 5000 TL üstü diyor... Şuradan alacan buradan alacan demiyor hocam... Cep telefonu elektronik değilse bilemem... Çok şikayet var İnternette...
    mi ne bi sorsanya.....gerekçe neymiş...

5. Kapıcı maaşına zam kırmızı çizgimizdir. Emekli ve memura zam yapılırsa ekonomi batar.

Nedenlerini güzel özetlemiş.

https://twitter.com/ariiff1997/statu...Vux5sLOow&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by tazk Yazıyı Oku
    Şakamı bu ya...
    Emekli maaşı orada
    Para orada
     Alıntı Originally Posted by tazk Yazıyı Oku
    Baktım bahri bey... Sadece elektronik alışveriş ve 5000 TL üstü diyor... Şuradan alacan buradan alacan demiyor hocam... Cep telefonu elektronik değilse bilemem... Çok şikayet var İnternette...
     Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Harcama dönem içi işlemlerde ne olarak geçiyor. Geri zekâlıların pos entegrasyonları sıkıntılı olabilir bahtına ne denk gelirse oradan çekim yapıyor. Müşteriye yardımcı olmak için ürünün faturasını mail ile isteyip sizin lehinize sonuç vermeleri gerekirdi.
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Restoran alışverişi deniyor restoranın pos cihazı restoran olarak tanımlı değil,
    Marketinki market olarak tanımlı değil
    Böyle tuhaflıklar yaşanıyor pos tanımlamalarında.

Sonrada alış veriş güme gidiyor tabi.
    Ben vakıfbank worldün beyaz eşya ve istikbalin mobilya kampanyasına katıldım. İstikbal ve vestel aynı firmanın 2 bayisiydi. Vestelden aldığım ürünüde istikbalin posundan çekmişler dolayısıyla istikbalden yqrarlanırken vestelden yararlanamadım.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben vakıfbank worldün beyaz eşya ve istikbalin mobilya kampanyasına katıldım. İstikbal ve vestel aynı firmanın 2 bayisiydi. Vestelden aldığım ürünüde istikbalin posundan çekmişler dolayısıyla istikbalden yqrarlanırken vestelden yararlanamadım.
    Eskiden ne güzeldi. Parayı harcardın alırdın puanı, parayı artık ne veriyorsa. Eski usül devam eden kaldı mı ?.

8.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Eskiden ne güzeldi. Parayı harcardın alırdın puanı, parayı artık ne veriyorsa. Eski usül devam eden kaldı mı ?.
    her bankanın kendi kart uygulamasını indireceksin zırt pırt girip hangi kampanya var onlara katılım sağlayacaksın otomatik kampanyaya katılım da yapmıyorlar işin gücün yok takip edeceksin sürekli çok kampanyayı kaçırmışımdır giyim alışverişi yaparım kampanyaya katılmadığım için puan alamam

Sayfa 294/1003 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •