Sayfa 773/1009 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Peki bakalım geri dönüşler ne olacak, ama asıl olan yandaşlar nasıl düşünecek tabii, biraz evvel malum seçim otobüsü önünde , oynayan bayrak sallayan kadınları gördüm , olayla ilgileri yok.
    Benim ihl li arkadaşlar yırtıniyor bir kısmı ben silip geçiyorum memur olanları kayıt olsun diye Ayhan başkana kopya alıp atıyorum. Seçimden sonra onların 657 ile ilişkisi kesilsin diye içinde amcamın oğlu da var. Kim olursa olsun öğretmen asker imam siyaseten taraf olup sosyal medya da paylaşım yaparsa 657 ile ilişkisi kesilmeli.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Peki bakalım geri dönüşler ne olacak, ama asıl olan yandaşlar nasıl düşünecek tabii, biraz evvel malum seçim otobüsü önünde , oynayan bayrak sallayan kadınları gördüm , olayla ilgileri yok.
    Bazı yandaşlar için zamanında biri demişti ya annemi yatakta görsem onunla birlikte annemden şüphe ederim diye o tarz düşünenlere göndermem.

3. Kılıçtaroğlu adaylığı sürecinde Meral hanım biraz sıkıntı çıkardı İmamoğlu ve Mansur Yavaş dahil olması bence çok iyi oldu diğer üç adaydan daha etkili bu ikisi

4. Ayasofya forum kullanımları yaparken ardı ardına yazmak yerine tüm mesajlarınızı birleştirip toplu tek mesaj atarsanız diğer üyelerin yazdıkları arada kaynamamış olur ve herkese daha çok saygı göstermiş oluruz.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kılıçtaroğlu adaylığı sürecinde Meral hanım biraz sıkıntı çıkardı İmamoğlu ve Mansur Yavaş dahil olması bence çok iyi oldu diğer üç adaydan daha etkili bu ikisi
    KK aday olmasın aman diyenler ülkenin tam 10 yılını çaldılar...Aday olarak gösterilen ince-kalının ne yaptığı ortada ...Azıcık şerefi olsa aday olmazdı..Diğeride gitti MHP den MV oldu..Aynı şeyi tekrar denediler ama olmadı...Ha kim denetiyor arka plandaki güç veya güçler kim !!!!!!!!!!!!

CHP ye tek oy verdim ablamız da oyumuza sahip çıkarak gol olmasını sağladı...

Dün inceye kalına ekmeğe oy verenler bu gün macera peşinde a.q...Neyse umarım düşündüğüm sürpriz sonuc çıkacak mı!!!!!!!1

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Ayasofya forum kullanımları yaparken ardı ardına yazmak yerine tüm mesajlarınızı birleştirip toplu tek mesaj atarsanız diğer üyelerin yazdıkları arada kaynamamış olur ve herkese daha çok saygı göstermiş oluruz.
    Ben süreklilik uyuyorum uyandığımda yazıp geçiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben süreklilik uyuyorum uyandığımda yazıp geçiyorum.
    Yeri geliyor 2-3 sayfa sadece sizin mesajlarınız oluyor bu da diğer üyelere yapılmış olumsuz bir durum bence.

Tek mesajda toplayın lütfen.

8. Jpm teminatının 3/4 katı altın shortladığı rivayet edilir.. Margin call u 2100 civarı..
    Bu pozisyondan yırtmasının tek yolu, diğer araçlarda şiddetli teminat çağrısı yaptıracak hareket olması..
    9/10 mayıs gibi yoğınlaşma var..
    Memento mori

Sayfa 773/1009 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •