Sayfa 398/1005 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: Viop L

1. Kılıçdaroğlu: Borsada vatandaşımızı soydular. Görülmemiş bir operasyona maruz kaldı küçük yatırımcı. Çok üzgünüm, uyarmaya çalışmıştım. Beni dinlemeyenler, alay edenler oldu. Canları sağ olsun. Çalınanı tahsil edeceğiz manipülatörlerden. 15 Mayıs günü soruşturma emri vereceğim
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Ben kokuyu aldım Bence alan çoktur forumda ama renk belli etmiyorlar ;(

3.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Ben kokuyu aldım Bence alan çoktur forumda ama renk belli etmiyorlar ;(
    Ne kokuyor dayım?

Malum bize koku gelmiyor. Yazmissiniz yalnız lahmacun filan çok kirildim. Yiyen var yiyemeyen var arkadaş. Insallah yaza her şey düzelir de geliriz yen mi Yemen mi yaparız

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Nebati: Bu ülkenin geleceğini kimseye teslim etmem
    Yine bırakmayacaklarını teslim etmeyeceklerini beyan eden bir açıklama.Bu işi sonu umarım çok kötü yerlere varmaz.

-- Erzurumda' ki olay, kararsızların, sessiz çoğunluğun karar vermesini 2. turda kılıçdaroğluna oy veririm diyenleri 1. turda vermeye itecektir...Bu nedenle 1. turda KK nun seçimi kazanma ihtimali çok yükselmiş oldu diye düşünüyorum...Çünkü 2. tura kalması- 15 günlük bir gerilim daha demektir- kimse istemez....

--yarın açılış epey negatif olsa da sonra toplama ihtimali yüksek görüyorum...

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yine bırakmayacaklarını teslim etmeyeceklerini beyan eden bir açıklama.Bu işi sonu umarım çok kötü yerlere varmaz.
    --kimseye derken, yazının tamamını okuduğunda yabancıya (yabancı ülkelere) vermem diyor...

Ekremoğlu a.ş hissesi mi varborsada?

Taş attı, su attı, yok yolda lastik patladı..

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    -- --yarın açılış epey negatif olsa da sonra toplama ihtimali yüksek görüyorum...

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Ekremoğlu a.ş hissesi mi varborsada?

Taş attı, su attı, yok yolda lastik patladı..
    --yarın akşam yazarsın tutmaz ise...

Sayfa 398/1005 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •