Sayfa 35/64 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon
Arama sonucu : 508 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Zafer Partisi (ümit özdağ)

1. Türk Düşmanları Meclisi | Erdem Atay | Bab-ı Ali Kılıcı

Eveeeet, Nikre... Gel bakalım şöyle.. Buraya helecanlı helecanlı gelip ya Cumhur ya Millet dedin başka seçiminiz yok dedin..
    İşte bak, Cumhur Millet adayları FETÖcü PKK/hdp'li kaynıyor.. Cumhur ve Millet'in 2.Kürdistan Açılımının önündeki enbüyük engel olan Anayasanın ilk üç maddesini kaldıracak çoğunluğu yaratmak için istedikleri bir meclisi görüyoruz.. Senin de istediğin tam olarak da bumuydu, değilse gel buraya TC/Türk/Atatürk düşmanlarına kin ve nefretini açıkla..

2. Biliyorsunuz Reyiz de Dersimli de yıllarca aralıksız Türk Atatürk düşmanlığı yapar ama seçim zamanı birkaç günlüğüne "Türk" demek zorunda kalırlar. "Rusya ile ilişkilerimizde NATO üyesi olduğumuzu hatırlatacağız" diyen Kılıçdar takımı eleştirilince bu kez de “Ne Batı ne Doğu, bu Türk’ün Yolu” diyerek kendince Kuşak/Yol projesine sarılmış. Ama önce ‘Çin, Türkistan’daki zulme son verecek" ön koşuluyla CIA kışkırtmasına sarılmış," ardından "ABD de bizim limanlarımızdan bu bölgelere transit ticaret yapacak" diye baltalama niyetini açıklamış. Yani Surileri göndermeyeceğini nasıl "gönüllü göndereceğiz" diye açıkladıysa burada da aynı yöntemi kullanmış..

3. Doğru, normal koşullarda Erzurumdaki bu saldırı Ekreme yarardı ama yaramayacak.
    Çünkü Dilek Van'da PKK/hdp'lilerle Zafer işaretiyle selamlaşdı

4. TKP'den şaşırtıcı TRT konuşması
    Kafamı kaldırdığımda zengin, çok zengin insanlar gördüm. Bunların sayısı çok azdı. Onların sayısı ne kadar azsa, yoksulların, işsizlerin sayısı o kadar çoktu. Bunları etnik kökenlerine göre ayırdığımda bir sonuca ulaşamıyordum. Kürt patronlar gördüm sömürdüğü işçiye köle gibi yaklaşan. Ve Kürt olmayan işçiler tanıdım zamanla benden farkı olmayan, benimle aynı duyguları paylaşan, aynı koşullarda yaşayan.
    Milliyetçiliği terk ettim, komünist oldum. İnsanca bir yaşama hep birlikte kavuşacağız.
    Ben bir Kürt kadınıyım. Dilimi seviyorum, kültürümü seviyorum ama her şeyden önce insanlığı, insanlığın kazanımlarını, kardeşliği, barışı, eşitliği ve ülkemi seviyorum.
    Partim Türkiye Komünist Partisi Edirne’de neyi savunuyorsa Diyarbakır’da da onu savunuyor. TKP kimlik siyasetini ret eden bir parti. https://www.odatv4.com/guncel/tkp-de...smasi-10266980
    Böyle Etnik nilliyetçilik yapmayan Türkiyenin Türk ulusunun tapulu mülkü olduğunu kabul eden yurttaşlarla hiçbir sorunumuz yok. Türk ulusunun içinde yurttaşlık haklarının yükseltilmesi için sağda solda hertürlü siyaseti yasal hak olarak görürüz. Yeter ki tapuyu tabu görelim.. Bunu böyle görmeyenler kanın gövdeyi götüreceğini de bilmeli..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Sözüm ona %1.5 oy alacak aday Dr. Sinan Oğan ve Zafer partisine sürekli oyları bölmeyin, ilk turda bitirelim, adaylıltan çekiln diyorlar.
    Çok komik ya %1.5 oyu varsa derdiniz ne sizin. Yani kk aday olduğunda anketler %60 gösteriyordu, şimdi ne değiştide %1.5 a muhtaç hale geldiniz?
    Yoksa anketler yalan mıydı?
    Another day in paradise

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Ekremden yada chp den bir tepki var mı? Saldıran hdpkk olunca görmeyin duymayın. A.k 2 yüzlü ...leri sizi

Dr. Sinan Oğan
    @DrSinanOgan
    Bugün Van’da seçim çalışmalarını tamamlayıp akşam üzeri Adıyaman’a geçmek için yola çıkan seçim otobüsümüz Silvan’da HDP’liler tarafından saldırıya uğradı. Normal şartlarda son dakika karar değiştirip uçak ile Ankara’ya dönmeseydik saldırıya uğrayan konvoyda biz de olacaktık. Çok şükür can kaybı ve yaralanan yok ama seçim otobüsümüz bir miktar hasar aldı. Otobüsümüzü durdurmaya çalıştılar ancak aracımız durmayarak kurulan saldırı barikatını yarıp geçti. Otobüsü Jandarma bölgesine çektik. Konvoy’da benim olduğumu zannedip saldırıldığını düşünüyoruz. Ortam gerilmesin diye aslında bu saldırıyı duyurmayacaktım. Ancak bir kısmı anonim ve trol hesaplardan bir kesim Erzurum’daki provokatif eylem üzerinden bizi yargılamaya çalışıyor ve akıllarınca “çekil baskısı yaratmak istiyorlar†Sevgili Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri madem öyle hadi buyurun Kemal beyi desteklediklerini açıklayan HDP’yi de kınayın, bu saldırıyı da kınayın, bu saldırı sonrası tepkinizi sizi destekleyen HDP’ye de gösterin!
    Another day in paradise

7. Ahmet Kaya taklidi mi Ahmet Kaya tapınması mı!

youtube.com/shorts/kSC3cwZd1pk

PKK/hdp'li Yılmaz BKM'de Kürtçü propagandanın kaynağı.. Tiyatrosunda TC/Türk/Atatürk'e düşman Türkler yetiştirmek bir numaralı görevi. Apo'yu özledim diyen Ahmet Kaya'dan sonra Apo'nun heykelini dikeceğim diyen Demirtaş'ı da mutlaka yüceltecektir belki de çoktan yüceltmiştir de biz görememişizdir. Eveeeet, şimdi PKK/hdp müttefiki Ahmet Kaya sevdalısı Pembe Götlülerin itiraflarını bekliyoruz, gelin ve "Artık biz Mustafa Kemal'in değil Apo'nun askerleriyiz" deyin..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Zaten medya film tiyatro sinema sektörünün %80 e yakını kürt kökenlilerin tekelinde. O sektöre başka kimse giremiyor. Tabiki ideolojileri de o yönde olacak,, sonra ööööö kürtlere ayrımcılık yapılıyor öööööö.
    Yalancının taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Another day in paradise

Sayfa 35/64 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •