Sayfa 307/1003 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. Az önce Akbanktaydım, opsiyonlu/primli DDKM için oran sordum %13.5 TL faizi, %4 ek prim dedi, prim vade sonunda.

Daha yüksek veren bankalar olduğunu söyleyince, sistemden kontrol etti bir süre, %13.5 TL faizi, %14-16 da prim, prim vade sonunda.

25.000 dolar alt limit 25.000 dolara %13.5 TL, %14 dolar opsiyonu, vade sonunda, %16 için de 500 K gerekli dedi.

2.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bugün çok daha yüksek rakamları yolladım. Hepsi karşı tarafa geçmiş gözüküyor.
    1 saate yakın zamanda geçti.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Tl mi dolar mi? fast ile anında gecer karşıya 20k.
    Tl idi ama 20 dakikayı çok geçti.20 dakika nedir elektronik transferde.Hangi çağdayız.Her başvurana bankacılık lisansı verirsen ceremesini halk çeker.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

4. Odea KKM %34

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Az önce Akbanktaydım, opsiyonlu/primli DDKM için oran sordum %13.5 TL faizi, %4 ek prim dedi, prim vade sonunda.

Daha yüksek veren bankalar olduğunu söyleyince, sistemden kontrol etti bir süre, %13.5 TL faizi, %14-16 da prim, prim vade sonunda.

25.000 dolar alt limit 25.000 dolara %13.5 TL, %14 dolar opsiyonu, vade sonunda, %16 için de 500 K gerekli dedi.
    bugün ing önden ödeme primli ddkkm...%20...yarın bağlıycam gibi....girip çıkanlara soruyom... tüm bankalar için...çıkışta dolar almada sorun olan oldumu...

6. TCMB ‘ nin kasa swap harici - 70 milyar dolara kadar düşmüş altınları da satmalarına rağmen

7.  Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku
    Pek de "oh oh oh" çekilecek bir durum yok maalesef.. Mevduat daha yeni kafayı kaldırıyor.. Anlıyorum kinaye yapıyorsunuz ama söylemeden edemeyeceğim.. Mevduatçının parası yaklaşık yarıyarıya eridi.. Ev fiyatlarının önümüzdeki 2 senede toplam net %25 arttığını farz edelim.. Faizin 2 sene boyunca %50 civarında olması lazım ki ev fiyatlarını yakalasın.. Biz ev fiyatları ilk kafayı kaldırdığında "oh oh oh" çekmedik.. Bıraksınlar da ev fiyatlarını yakalayalım.. Hatta biraz da kâr edelim.. Ama mevduatçıyı kimse sevmez... Bakalım..

Ayrıca doları 2 senede yakalamamız için yine %50 civarı faiz ile mevduat yaptığımızı farz etsek eski alım gücümüzü korumamız için 2 sene sonra doların 25 lirada kalması lazım.. 2 sene sonra 25 olmaz ise yine zarardayız.. Bu hesabıma dolar enflasyonu dahildir..

O yüzden mevduatçıya kimsenin laf etmeye hakkı yoktur.. Burda insanların alın teri, emeği, geçmişi ve geleceği çalınmıştır.. Ve hakkımızı almak kadar normal bir şey yok.. Kimse konuşmasın..
    Paragöz zaten TL'ci...

Son paragraf hele de "Burda insanların alın teri, emeği, geçmişi ve geleceği çalınmıştır..." ifadesi son derece doğru... Öbür tarafta hesaplaşacağız...

8.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Paragöz zaten TL'ci...

Son paragraf hele de "Burda insanların alın teri, emeği, geçmişi ve geleceği çalınmıştır..." ifadesi son derece doğru... Öbür tarafta hesaplaşacağız...
    Öbür taraf diye bir şey olsa keşke de hesaplaşsak..

Sayfa 307/1003 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •