Sayfa 809/1002 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

harikasin dostuma....
    tebrikler elbette yaparsin
    pozitif elestiri daima iyidir bak ....

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bilgilendirme için teşekkürler. abi ayıbettin windows 98 kurmanın, badsektör onarmanın, tek tek virüs ayıklamanın, çöken bilgisayara 1 gün boyunca yedek yüklemenin cenderesinden geçmiş adamlarız biz bunları yapamazsak kim yapacak?: ) geçen senelerde eski işyerimde çöken hms network programını tekrar kurmam için beni çağırdılar kendimi rambo'nun filmlerinde bu işleri artık bırakmış ama başkanın özel emriyle göreve mecbur dönen elemanlar gibi hissettim vallah: )
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    RIK in icerigi aciklandi

37500 adet EUPWR -5.43% bugunku degisim
    12500 adet KOPOL -0.15% bugunku degisim

Bakalim yarinki deger ne cikacak....
    Bugünkü tefas dağılımında hisse yok hocam elden çıkarmışlar.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

3. RIK tefas dağılımı doğru ise eğer fon izahnamesine uymuyor gibi. En fazla %20 oranında yerli/yabancı yatırım fonu-girişim/gayrimenkul sermayesi yatırım fonu bulundurabilir diyor. Şuan %60 dağılımda.

4.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    RIK tefas dağılımı doğru ise eğer fon izahnamesine uymuyor gibi. En fazla %20 oranında yerli/yabancı yatırım fonu-girişim/gayrimenkul sermayesi yatırım fonu bulundurabilir diyor. Şuan %60 dağılımda.
    yarın hem rık hem de rık'e abananlar için ağır bi sınav var, daha geceden adamı uyku tutmaz o derece: )

5.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    yarın hem rık hem de rık'e abananlar için ağır bi sınav var, daha geceden adamı uyku tutmaz o derece: )
    Hisse fonlardan yediğimiz dayağa alışkınız koymaz ya Son 1 ayda %10,78 yapmış RIK o kadarda olsun.

Evet dostuma, aylik portfoy deki degerlere gore bakmistim ama dedigin gibi sak sak satmis atmislar belki de ters repo yapiyorlar dusen senetleri gene arti yaziyolar harika yonetiliyor demek ki bu fonumuz

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Bugünkü tefas dağılımında hisse yok hocam elden çıkarmışlar.

Misal HJB nin gecen aydaki portfoy dagilimina bakiyorum su anda
    400bin eupwr var 21 tane de grtrk var ve +5.43% vermesi lazim yarina ama
    tarihsel verilere bakalim...
    orda da hisselerden eser yok o da ters repo ya donmus 89.36% gibi

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Hisse fonlardan yediğimiz dayağa alışkınız koymaz ya Son 1 ayda %10,78 yapmış RIK o kadarda olsun.

Bu arada DFI serbest fon lugu serbest dusme olarak mi algilamis ve hala daha dusmeye devam ediyor (11nisandan beri)
    icinde 100 yatirimci varmis su anda 83kisi bekiyor acaba nerden donecek.....
    henuz portfoy dagilimini da yayinlamadi hala ayni senetler ile mi gidiyor acaba...

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=DFI

Kübra Altıner Portföy Yöneticisi 212 385 32 00 kubra.altiner@atlasportfoy.com

Sayfa 809/1002 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •