Sayfa 439/1005 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    o zaman şöyle sorayım bu hareketi kchol ve ısc üzerinden başlatıldı , bu hareket başlamadan 2 gün önce külünk msj var dün öztrak vf üzerinden borsa şişiriyor diyor pıst 100 4400 lerde iken söylüyor
    Haklısınız Hocam. At izi it izine karıştı artık. Ama ben hareketin gerçek olduğunu düşünüyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    size 3 kagıt sorsam ismen,ayen,tezol bunlar asırı ucuz kalmadı mı ? yoksa bilancolar yetersiz mi
    ISMEN en sevdiğim şirketti, iki kere kazık yiyince tövbe ettim. Yılsonu bilançosu süper geldi ama tek seferlik bir kar vardı. Bir enerji fonundan kaynaklı sanırım. Sonra bu çeyrekte hacimler diplerde gezdi, yine iyi bilanço getirdi. Detaylarına bakmadım ama yabancı döner, hacimler artarsa yürür.

AYEN takibimde değil maalesef.

TEZOL elimdeki hisselerden. Çok da beğeniyorum. Yeni yatırımları da var. Bugüne de güzel başladı, ama +2,5'tan devre kestirdiler. Neden yaptılar bilemedim. Bence çok güzel şirket.. Tutmaya devam ederim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Haklısınız Hocam. At izi it izine karıştı artık. Ama ben hareketin gerçek olduğunu düşünüyorum.
    bende bu kadar belirsizliğin içinde temkinli olunması gerektiğini belirttim.
    sonuçta oynaklık fazla
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    size 3 kagıt sorsam ismen,ayen,tezol bunlar asırı ucuz kalmadı mı ? yoksa bilancolar yetersiz mi
    Dolar bazlı baktım..Dolar bazlı bazıları çok primli...Ha gider mi elbette gidebilir...

ama benim ORTA VADELİ HİSSE SEÇİMİMDE en önemli özellik dolar bazlı diplerde olmasıdır..NETAS-AGESA CRFSA,TKFEN vs...

mesela NETAŞ 1 DOLAR benim için idealdir..2 gündür taban yiyor...Grafiklere bakmak lazım..

TKFEN 1 dolar mükemmel alış yeri..geçen hafta 1.25 gördü...

Bilanço diyebilirsin..zaten bilanço iyi olsa bu fiyatların 5 katı olur..ama global -sağlam gurup olduklarından eninde sonunda bilanço düzelir...

Ama seçime yönelik harekette direk bıst30 alınmalıdır..uygun hisselerden..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    o zaman şöyle sorayım bu hareketi kchol ve ısc üzerinden başlatıldı , bu hareket başlamadan 2 gün önce külünk msj var dün öztrak vf üzerinden borsa şişiriyor diyor pıst 100 4400 lerde iken söylüyor
    Güzel bir denklem kurmuşsunuz....Gerçek olan şu ki kimse piysadan daha güçlü değildir.....Seçim var...iktidar borsayı düşürmesine izin vermez dediler.....Teknik sat diye bağırmasına rağmen satmadık ve zokayı yedik...Eğer Piyasa babaları hala satmak niyetinde iseler VF en çok düşüşün şiddetini hafifletir.....Borsayada Muhalefet-İktidar kavgasının bulaştığı açıkça görülüyor.....

6. ZPLIBF de bir süredir ve bugün olan işlemler normalde olandan farklı, şöyleki burada olan işlemlerden sonra Ziraat Yatırım otomatik olarak tüm banka hisselerinden otomatik hisse alıyordu bugün onca işleme rağmen Ziraat Yatırım otomatik olarak banka hissesi almadı, en azından benim takip edebildiğim otomatik alışlar olmadı...

hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar EMEKLİ maaşınızı aldığınız bankada EFT ücretsiz oluyor mu?

Mesela ZİRAAT BANKASI emekliye en az promosyon veren banka ama eft ücretli gördüm..
    Garantide yoktu, INGde vardı.

SPOT

Sayfa 439/1005 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •