Sayfa 444/1005 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Viop L

  1. Bakan Bilgin, asgari ücrete yapılması planlanan ara zamla ilgili açıklamada bulundu: Tarihin en büyük artışı olacak.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

  2. dikkat ne diyorum hep ekgyo gitmezse endekste gitmez bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

  3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    *Erdoğan: (Kamu Toplu iş Sözleşmesi) Refah payı dahil ücretlerde %45 zam yapıyoruz
    evet bir işçi maasşı 15 bin tl en dusuk deniyor ya o sadece maas onun dısında 4 tane yarım maas 2 tane tam maas artı yol artı yemek artı giysi yardımı (boyner den 5 bin lik cek gibi ) artı sosyal haklar ile bir daire baskanı kadar maas alıyor bu işçi ... bu işçi arkadasların cogu sınavsız,torpiller ve düsük tahsille işe giren ve ofis ortamında bir kısmı calısan arkadaslar ... oyle arazi de madende calısan isci diye kafanızda canlandırmayın onlar cok az .... yani yeni KPSS ile okuyarak devlete giren memur arkadas 11,300 tl alıyorken sana çayı getiren masanı temizleyen adamın en düsük aylıgı nerdeyse 23-25 bine geliyor ha eski iscleri soylemiyorum onların emekli aylıgı bile 25 bine yakın ki calısırken genel mudurden fazla alanlr dahi var )
    Yatırım tavsiyesi değildir.

  4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    *Erdoğan: (Kamu Toplu iş Sözleşmesi) Refah payı dahil ücretlerde %45 zam yapıyoruz
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Bakan Bilgin, asgari ücrete yapılması planlanan ara zamla ilgili açıklamada bulundu: Tarihin en büyük artışı olacak.
    1000 dolar asgari ücret ile artık çin türü ekonomik model.Enerjide dışarıya muhtaçsın büyük oranda montaj ekonomisin ihracatın yüzde 80 oranında falan ihtalata bağlı.
    Yakında 2-3 farklı döviz kuruna herkes hazır olsun.
    RTE doları
    İhracatçı doları
    Serbest piyasa doları falan gider artık.

  5. kayıkçı kavgası yapıyorlar yalandan yere neymiş istediklerimizi vermezse hükümet masada olmayız
    peker geldi aklıma lan bırak kapalı kapılar ardında ne konuştuklarınızı sana yakın adamlardan biliyoruz.
    şimdi tv görünce gülme geldi bana
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

  6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    dikkat ne diyorum hep ekgyo gitmezse endekste gitmez bence
    kim ne yapsın endeksi millet bankalardan dolduruyor çuvalı...

    Yatırım tavsiyesi değildir.

  7. Bu zamla işcilerden de kaptı oyları, santrançta en vurucu hareket bu oldu son hafta golü ile
    Hamdım Piştim Yandım

  8. Forex te pariteler veri öncesi yüksek değerden karsilanirsa cakarlardi. İş grubu yukarıdan karşılıyor seçimi. Badem hisseleri veriyi aşağıdan karşılıyor. Sanırım Tayyip yine kazanacak. Umarım kazanmaz çok sıkıldım

    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 444/1005 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •