Sayfa 452/1005 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: Viop L

1. Amiral cort kapandı cuzi bir karla... Tekrar mal almak için bekliyorum

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Eyvallah abim, hepimiz yakalarız inşallah. Günlük az bir şey boynuzlu banka aldıydım, bir tek o yüzümüzü güldürdü. Bozkurt abinin tabiriyle yumurtalı pide parası çıktı. Bakalım diğerinden de çıkacak mı? Akşama daha çok, neyse ben havuza kaçar. Dönüşte bakacağuk artık.
    Evet inşallah hepimiz kazanırız .Bu duamızın kabul görmesi palanın kaybetmesine bağlı haliyle.
    Yüzme iyidir.Geldiğinde inşallah prim yapar elindeki hisse Der lehrer kardeşim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bir hissede inatdan dolayı kchol 'leride kaptırdım.
    İnatlaşmanın bir bedeli var ve ağır oldu . kcholding satmak oldu bedeli .
    Sattığım kchol % 7,63
    Aldığım x , % 0,18 .
    ne trade ama .
    Nasipte yoksa sopa bile yemiyon abi.
    Az önce koçu yanlışlıkla sattım. Beş kademe aşağıdan yenisini verdi sagolsun.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Banka da fazla uyanık olmasın...En düşük emekli promosyonunu veriyor(5.000) bir de mesela 140.000 eft ye 67 tl kesiyor...

Müşterinin etinden -kemiğinden faydalanacagım gözüyle bakarsan ...olmaz..tek kalırsın..
    Emeklinin yapacağı eft sadece maaşı. 140 bini nereden bulacak. Gerek yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Eyvallah abim, hepimiz yakalarız inşallah. Günlük az bir şey boynuzlu banka aldıydım, bir tek o yüzümüzü güldürdü. Bozkurt abinin tabiriyle yumurtalı pide parası çıktı. Bakalım diğerinden de çıkacak mı? Akşama daha çok, neyse ben havuza kaçar. Dönüşte bakacağuk artık.
    Nasip dayucuğum bu işler, son bir yıldır mütemadiyen tüm halkaarzlara katılırım en son cwene halka arzdan 12 lot vermişlerdi bugün tavanı erken bozmuş göremedim, tüm halka arzlar enaz 5-10 tavan yapardı bu 3.tavanda su koyverdi, gitti yımırtalı pide parası
    Hamdım Piştim Yandım

6. Pazar günü seçim, pazartesi sabaha her şey berrak olmayacak bence eğer muhalefet öndeyse.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Nasipte yoksa sopa bile yemiyon abi.
    Az önce koçu yanlışlıkla sattım. Beş kademe aşağıdan yenisini verdi sagolsun.
    Ben de hem ağlarım hem satarım şeklinde oldu.
    Az çok elimdekileri biliyorsun.beni de tanıyorsun.Bak bakalım hangi hissede çakıldığımı bulabilecek misin ALPER ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ben de hem ağlarım hem satarım şeklinde oldu.
    Az çok elimdekileri biliyorsun.beni de tanıyorsun.Bak bakalım hangi hissede çakıldığımı bulabilecek misin ALPER ?
    Çimento mu

Sayfa 452/1005 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •