Sayfa 463/1005 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Bir tavanda halka arz durur mu
    20 yıl önce eski Türkiye'de bile 2- 3 tavan olurdu.
    Mal almam için taktacının yalvarması lazım, secbul atasözü
    Hamdım Piştim Yandım

2. 9 mayıs zafer günü kutlu olsun herkese..

bugün, şanlı kızılordunun pislik nazileri yerle yeksan ettiği gün, on yıllar sonra yine aynı rssoppu çoccukları aynı naziler yine kızılordunun karşısında, yine hüsrana uğrayacaklar.. yok yerimiz natonun kucağıdır yok batının köpeği olacağız diyenlere asla prim vermesin kimse, halkların kardeşliği kazanacaktır cia/pentagon köpekleri değil

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mal almam için taktacının yalvarması lazım, secbul atasözü
    Akşama tavan kilitlerse yalvarmış sayılır mı
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    tohatlı ABD enflasyon beklentin kaç.
    Geçen aydan daha düşük bekleniyor

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Seçime hisse senetlerim olmadan gireceğim.

Varsın kaçan kaçsın.

Hedefime girmeden mızrak sallamanın manası yok...

FOMO duyguları bana göre değil....

Normalde ben borsada seçim belirsizliğini sever ve hep pozisyonda girerdim ama şimdiki seçim hepsinden çok farklı..

------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    maddeler halinde sanki benim ağzımdan çıkmışcasına .düşüncelerime tercuman olmuş yazın .

Yalnız o FOMO duygusunu homo ile filan karıştırırlarsa başın derde girer ..burdaki arkadaşların bazıları yanlış anlamağa eğilimli ))

Viop da ip Pala'nın elinde....vur kaç yapacan yoksa kazancın buhar olur....
    Dün ve bugün şuana kadar palayı İyi yoldum....

7. Bilgilenmiş olduk

>>>>>>>>

FOMO (fear of missing out) günümüzün yeni hastalıklarından birisidir. Kısaca, gelişmeleri takip edememe kaygısı, gelişmeleri kaçırma korkusu olarak bilinir. Birey herhangi bir gelişmeyi takip etmemenin kendisi için bir eksiklik olduğunu düşünür.

FOMO, en genel tanımıyla fırsatı kaçırma korkusu anlamına gelir. Finans piyasalarında işlem yapan kişiler, karşılarına çıkan fırsatları kazanma duygusuyla hareket ederler. Ani karar almaya sebep olan fear of missing out, yatırımcının fırsatları kaçırma duygusuyla işlem yapmasına sebebiyet verir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    maddeler halinde sanki benim ağzımdan çıkmışcasına .düşüncelerime tercuman olmuş yazın .

Yalnız o FOMO duygusunu homo ile filan karıştırırlarsa başın derde girer ..burdaki arkadaşların bazıları yanlış anlamağa eğilimli ))
    bazen gece yarısı uyanırım, borsada ralli vardır tavan-tavan kilit gitmektedir ve ben maalesef sıfır hissedeyimdir, kan ter içinde uyanırım, telefonu açıp hesap durumuna bakarım hise portföyünü görürüm- ulan hissesiz uyuyamam ben

Sayfa 463/1005 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •