Sayfa 476/1005 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Viop L

1. Uzun zamandır paylaşım yapmıyordum forumda ama yazılanları takip ediyorum.

Seçim ikinci tura kalırsa doların ipini hükümet bırakır gibi geliyor bana. Bahanesi de hazır; istikrarı seçmediniz piyasalar olumsuz etkileniyor. O iki haftalık dönemde asıl fomo ile beraber çok büyük artışlar görebiliriz.. dolar endeksinde hareket olmadan usdtry'de rekorlar kırılabilir.

Seçim ilk turda biterse borsa'nın bir kutlama yapması lazım. Ocak ayından beri cacık gidiyor enflasyonun yine altında kalmaya başladı. Kumarcının oyuncuyu küstürmemesi lazım. Ama iktidar değişikliği olursa borsaya ne kadar sıra gelir ya da yeni iktidarın piyasaya nakit para sürecek oyuncuları var mı bunlar soru işareti.

Aramızda eski iktidar değişikliklerine yaşı yetenler ve borsa ile o dönem ilgilenenlere sormak lazım. Seçim sonralarında borsada genel olarak nasıl tepki beklemek lazım.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

2. Yarın Muharrem İnce için zor bir gün olacak...Eğer kaldıysa ! partiden yeni istifalar gelebilir..

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Ne forum be.

Az sonra cauti de gelip "ne oldu astrolog ölecek dediydi, hala inanan varmı bu devirde " der ise tam olacak.

En koyunlardan birisi de o Tam bir suyu alınmış Astrolog bile benim twitter adresim değil, sahte hesap dedi halbuki...

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yarın Muharrem İnce için zor bir gün olacak...Eğer kaldıysa ! partiden yeni istifalar gelebilir..
    Parti marti, o adaylar vs hepsi kamuflaj... Adamın bir görevi var... Görevi, kararsız seçmeni AKP cephesine geri göndermek veya sandıktan uzaklaştırmak...

Keza Sinan Oğan ve Ümit Özdağ da aynı ajandayı takip ediyor...

Sınırsız bir örtülü kaynak, kayıt kuyut yok... Benimde bir fiyatım var, Bozkurt un da, onun da bununda...

E herkesi niye satın almıyor derseniz, fiyatı olmayanda tüm pastayı istiyordur

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Altın kafa göz yara yara gidiyor.
    sana diyorumki konuşma eli çok hızlı vatandaşlar var şortingen peşinde oluyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    Uzun zamandır paylaşım yapmıyordum forumda ama yazılanları takip ediyorum.

Seçim ikinci tura kalırsa doların ipini hükümet bırakır gibi geliyor bana. Bahanesi de hazır; istikrarı seçmediniz piyasalar olumsuz etkileniyor. O iki haftalık dönemde asıl fomo ile beraber çok büyük artışlar görebiliriz.. dolar endeksinde hareket olmadan usdtry'de rekorlar kırılabilir.

Seçim ilk turda biterse borsa'nın bir kutlama yapması lazım. Ocak ayından beri cacık gidiyor enflasyonun yine altında kalmaya başladı. Kumarcının oyuncuyu küstürmemesi lazım. Ama iktidar değişikliği olursa borsaya ne kadar sıra gelir ya da yeni iktidarın piyasaya nakit para sürecek oyuncuları var mı bunlar soru işareti.

Aramızda eski iktidar değişikliklerine yaşı yetenler ve borsa ile o dönem ilgilenenlere sormak lazım. Seçim sonralarında borsada genel olarak nasıl tepki beklemek lazım.
    Linke bir göz atınız isterseniz sayın the the economist.
    Sorunuza cevap olur mu size faydası olur mu bilemiyorum .

https://www.bilgeyatirimci.com/i/sec...-son-analizim/

not: Kişisel olarak siyasetden uzağım.Oldum olası uzak dururum.
    Yalnız herseçimin yapıldığı tarihdeki olaylar beklentiler vede koşullar farklı.Birbirleriyle kıyaslamak ne derece doğru bilemiyorum.
    Son düzenleme : pisyedili01; 09-05-2023 saat: 21:50.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yarın Muharrem İnce için zor bir gün olacak...Eğer kaldıysa ! partiden yeni istifalar gelebilir..
    söylenen çin çin kasetinden dolayı mı
    biri bizi gözetliyor yarışmasına dönmüş son 20 sene kendi aralarında.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sana diyorumki konuşma eli çok hızlı vatandaşlar var şortingen peşinde oluyor
    dayanamıyorum bazen patlatıyorum
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 476/1005 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •