Sayfa 800/1009 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by bunuel Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu son dönemde büyük iş çıkardı bence.. Yıllardır toplumda oluşturulan CHP aleyhtarı algıyı yıktı. Adeta nefesiyle hohlaya hohlaya buzdağını eritti. (bu tabir alıntı).
    Farkı görüşleri topladı. Burada İnce'nin dediği "Babacan ile Davutoğlu'nu bıraksın, kendisini destekleyeyim" ifadesi saçmalık. Bir ittifak kurmuşunuz, listede onlara yer ayırmışsınız, onların adaylarına müdahale etmek doğru değil. İttifak dediğimiz şey karşılıklı fedakarlıkla oluşur.
    Şu anda ülkenin önceliği bu düzenin değişip bir an önce, yargı bağımsızlığı, ifade özgürlüğü, atamalarda liyakat, özerk üniversiteler, özgür basın gibi hayati konular. Bu konularda da anlaştıkları metin ortada.
    Bence bunları düşünerek oy vermek gerekir.
    tavşan aday deli muharreme siyasal islamcılar söyletiyor amacı muhalefeti birbiriyle çatıştırıp seçmenin kafasını karıştırmak

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    ellerine hiçbir şey geçmez..
    tek tur garanti kazanılacak olsa yabancı aracılarda tl erişimi kapanmazdı...
    açık bırakılır önden pozisyonlanma için birbirlerini boğazlarlardı

muhalefet kof kabartı değilse, ikinci tura 99,9% kalır..
    2002 seçiminde de adamlar 2003 baharında yoğun gelmeye başladı...Borsa bir pik yaptı tekrar gevşemeye başladı. Sonrasında adamlar ciddi poz aldılar,hem bono tarafında hem de borsada; Seçim 1.turda biterse bence borsamız yine bir pik yapar sonrasında yabancı fonlar poz alır arkasından fiç miç not artırmaya başlar gelin malları size çakalım der a.q

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    TR de kiralar 10 binden başlıyorsa hiç bir vaad SEÇİM KAZANDIRAMAZ.

TR de AŞIRI DEĞERLİ yerel para ile yaratılan her alandaki ANORMAL FİYATLANDIRMALARIN düzelmesi için K.Kore, KIZIL ÇİN gibi dövizde tam denetim olmayacaksa ACİL DEVALÜASYON ŞARTTIR.
    döviz kuruyla çözülecek problem yok.. 13,5 de kaçtı o tren.
    şiddetli devalüasyon salçacı stokçuların tuvalet kağıdı muhabbeti yapmasına sebep verir...

dövize altına kambiyo/gelir vergisi geri getirilir
    Ab de olduğu gibi gümüşe vb +40% satışta ekstra vergi koyarsın.
    borsa kazançlarını tekrardan vergilendirirsin.

yok olmazsa, tavan fiyat kontrollü deval yaparsın
    sonucuna katlanırız.
    Memento mori

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ali Yeşildağ 5. videoyu yayımlamış, Malum şahısın en büyük sırrını açıklıyormuş, daha dinlemedim, haber vereyim dedim ilgilenenlere...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    2002 seçiminde de adamlar 2003 baharında yoğun gelmeye başladı...Borsa bir pik yaptı tekrar gevşemeye başladı. Sonrasında adamlar ciddi poz aldılar,hem bono tarafında hem de borsada; Seçim 1.turda biterse bence borsamız yine bir pik yapar sonrasında yabancı fonlar poz alır arkasından fiç miç not artırmaya başlar gelin malları size çakalım der a.q
    alsınlar da.. önce eur/dolar tl işleme açılsın.

makinaların balon hacmini çıkar sahra çölü gibi piyasa ..
    aralık/ocaktan hapsolmuş full vatandaş + tvf var.
    mal alınacaksa da daha bayağı olaylar olur..
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ali Yeşildağ 5. videoyu yayımlamış, Malum şahısın en büyük sırrını açıklıyormuş, daha dinlemedim, haber vereyim dedim ilgilenenlere...
    özel kalem müdürü hakkında konuştuktan sonra ben dahil bir çok kişinin bildiği bir şeyi anlattı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    özel kalem müdürü hakkında konuştuktan sonra ben dahil bir çok kişinin bildiği bir şeyi anlattı
    Aile sırrı diyor ama, iş sır olmaktan çıktı.

8.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    İnceyi parlatamadılar.
    Son 5 gün kala diğer adayı parlatma çabası.
    Muhalefetin oylarının kafasını karıştırma.Yersen diye.
    Seçim Manipülasyonu.
    2si toplamda %3 alamaz bence

Sayfa 800/1009 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •