Originally Posted by Abnormal Arkadaşlar kredi çekip döviz alan oldu mu aynı banka üzerinden sorun yaşanıyor mu bu konuda? Kredi çekerken yada nakit avans çekerken döviz alamayacaksınız diye şart var
Seçim öncesi nakit'e geçmek isteyenlerin son günü..
Originally Posted by *Bozkurt Bugün göstere göstere bi gamyon mal sattılar kurbağayı ürkütmeden yarın zopanın büyüğünü gösterirler Tahmin ettiğim gibi fena zopalıyorlar cahocuum nolucak bu bisttin hali
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by keremalkm 539.800 cüzi short SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. sert çıkış günü açıp..stop ettiğim short.. bekleyemedik..
Originally Posted by *Bozkurt Tahmin ettiğim gibi fena zopalıyorlar cahocuum nolucak bu bisttin hali Çağrı kokuyu aldım sonunda dedi... O bile aldıysa sen çoktan almışındır
Originally Posted by Ohac Çağrı kokuyu aldım sonunda dedi... O bile aldıysa sen çoktan almışındır Bozkuş teyzem dayak kokusunu almış
ozan sen bilirsin 200 günlükten döndürürler mi ?..elbiselerlen gömecek mi yoksa
Originally Posted by Ayasofya 2005 Bozkuş teyzem dayak kokusunu almış Bozkuşun ak dediği karadır, sen sen ol laflarına itibar etme pek
Forum Rules
Yer İmleri