Sayfa 150/246 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Ve malzemeyi de kısıyorlar di mi Selim bey.. Fiyat artıyor ama yiyecekler küçülüyor

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Ve malzemeyi de kısıyorlar di mi Selim bey.. Fiyat artıyor ama yiyecekler küçülüyor
    Dürüst olayım malzemede bir fark yoktu. Ve çok güzeldi. Annemi de götürdüm oraya burdayken ve ilk defa waffle yedi. O da çok beğendi.

Normalde anneme göre dışarda tatlı falan yemek müsrifliktir. Ama alıştı "hangi akşam gidecez tatlıcıya?" falan demeye başladı ...

O dediğiniz olayı kışın yaşadım. Koşu yapmıştık ve sonrasında bir yerde oturup çay poğaça falan yemek istedik. Poğaçaların içleri boştu Kasada ödeme yaparken "hiç memnun kalmadım" falan dedim. "Yarından itibaren daha da boşaltacaz içini" diye cevap verdi

Allah poğacacıları da affetsin
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Çocukken de böyle miydiniz?

Benim öyle çocuğum olsa eczaneden Eter alırım. Baktım çok azıttı, hemen burnuna tutup bayıltırım. O iki doksan uzanırken film indirip izlerim.
    Çocukken de böyleydim evet.. İnanılmaz aktif.. Selim bey ben varya ben herkesle tanıdık tanımadık konuşuyorum görseniz.. Elim dursa dilim durmuyor..

Yeğenim bana diyor ki teyzoş çocuk gibisin ama sakın hiç büyüme.. Bu halini seviyorum..

Kendimden taşıyorum

Benim öyle çocuğum olsa eczaneden Eter alırım. Baktım çok azıttı, hemen burnuna tutup bayıltırım. O iki doksan uzanırken film indirip izlerim.
    Şimdilerde çocukların ellerine tablet veriyorlar eter görevi görüyor

Evet Dow 33800 e gidiyor bu arada..

Dürüst olayım malzemede bir fark yoktu. Ve çok güzeldi. Annemi de götürdüm oraya burdayken ve ilk defa waffle yedi. O da çok beğendi.

Normalde anneme göre dışarda tatlı falan yemek müsrifliktir. Ama alıştı "hangi akşam gidecez tatlıcıya?" falan demeye başladı ...

O dediğiniz olayı kışın yaşadım. Koşu yapmıştık ve sonrasında bir yerde oturup çay poğaça falan yemek istedik. Poğaçaların içleri boştu Kasada ödeme yaparken "hiç memnun kalmadım" falan dedim. "Yarından itibaren daha da boşaltacaz içini" diye cevap verdi

Allah poğacacıları da affetsin
    Yaa çok güldüm

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    İzmir'de her lafın bir ucu siyasete çıkar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Nalet gitsin... açık bakacam şu DOW 'a neymiş, neyin nesiymiş....

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Satışta mısınız burada?

Sayfa 150/246 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200 ... SonSon