Sayfa 536/1005 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Viop L

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Borsa Kemal in ilk turda seçilmesini fiyatliyor.Gerisi laf-ı güzaf
    bu işler belli olmaz..
    borsa ters köşe yeridir.. kimi fiyatladığı da belli olmaz

2. Hisse vadelilerde hacim

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    hsbc geçen hafta kchol holding ve banka aldı ,
    hafta ortası seneryom gerçekleşirse hafta sonuna doğru yabancı hızlı makina alımları gelebilir .

geçen hafta başlayan alımlar ve seneryom vardı KK bu hafta kayacak oylar ve bazı kurumların gizli yaptırdığı gerçek anketlere göre bir hareket bekliyordum hafta sonuna yakın bunu şuanda uyguluyorlar , ama ne kadar devam eder katalizörü okuyan biliyor.
    teknik olarak KK çıkarsa sandıktan pıst 100 için 4800 üzeri günlük kapanışlar 5100 beklerim.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Aha üüüle malsız seyredersin ralliyi, biz zopa yerken neredeydin dayu nerde la bu 3bin,hani ücbine gideceğüdük, hayın pala yine kandırdı bizi
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Bugünkü yeşillenme dozunda CDS in aralıktan bu yana ilk defa 500 altına düşmesi de etken olmuştur

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Faiz çok yüksek, bilançolar kötü. Seçim riski var.

Aylardır da borsa düşüyor.

:D

Tam MAL ALMA ZAMANI
    aldık bakalım nasıl olacak .. vadem uzun ekrana bile bakmamayı planlıyorum .. %50 üzeri banka portfoyun .. son trendden xbank yeterince nasiplenemişti.. trend devam ederse xbank baya alacağı olabilir. riskimi aldım garan ve skbnk taşırım her türlü artık yapacak bişey yok .. kısmet .
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

7. He halükarda İnce nin işi pazar akşamı bitmiş olacak.Çekileceğini düşünmüyorum.Öğleden sonra borsa baş aşşa olursa kimse şaşırmasın.
    Olası bir KK zaferinde borsayı önce alırlar sonra çok sert basarlar bence.Borsanın geçen seneki füzelemesinde baş motivasyon para basılması düşük faiz ve yüksek enflasyon idi.KK ile birlikte normal ekonomik uygulamalara dönülecekse borsada ralli bekleyenler hangi ekonomik neden le bekliyorlar acaba merak ediyorum.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aha üüüle malsız seyredersin ralliyi, biz zopa yerken neredeydin dayu nerde la bu 3bin,hani ücbine gideceğüdük, hayın pala yine kandırdı bizi
    keyfim yerinde no problem ..borsada fırsatlar bitmez Kurt'um

yalnız daha ak koyun kara koyun belli değil ..karamanın koyunu sonra çıkar oyunu

sen bilin

Sayfa 536/1005 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •