Sayfa 538/1005 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: Viop L

1. Haydi kchol ile işc yi anlarımda halkb neden tavan bu karmaşada.? Berbat bilanço açıklamış hekts yüzde 6 hükümet destekli sasa yüzde 4.Çok sağlam manipülasyon yapılıyor bence.Herkes dikkatli olsun.

2. Kerim Rota
    @kerimrota
    Bankalara bir TCMB Başkan yardımcısının "sözlü" talimatı ile Perşembe ve Cuma günü KKM dönüşleri ve bireysel müşteriler dışında kimseye döviz satmamaları söylendi. Bugün firmalar hiçbir şekilde döviz satın alamıyorlar.

Bu nedenle bugün ve yarın ithalat ödemesi olan firmalar bu ödemelerini yapamaz hale düşüyorlar. Ülkemizi böylesi itibarsız duruma düşürenlerin sorumluluğunun mutlaka kayda geçirilmesi gerekiyor.

Ekonomi yönetimi ve bürokratları yanlış politikalar nedeniyle ortaya çıkan ödemeler dengesi krizini seçim sonrasına ertelemek için artık günü birlik yasaklardan medet umar haldeler.

Tek amaçları da seçime kadar iktidar partisine destek vermek. Bu uğurda enflasyonun vatandaşları ezmesi, rezervlerimizin erimesi, gelir ve servet dağılımının daha da bozulması onlar için önemli değil.

Muhtemeldir ki 15 Mayıs sabahı iktidar partisi seçimi kaybedince kurların nereye gideceği, ödemeler dengesinin nasıl sağlanacağı da umurlarında olmayacak.

Bağlılıkları ve uygulamaları ülkemiz yerine bir siyasi partiye olan bürokratlara hukuk içerisinde yaptıklarının hesabını soracağız.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. bugün yada yarın bigshort gelecek ve bütün pozlar flat diyecek
    evvela uzun uzun alım yaptığı yerlerdeki bildirimlerini alıntılayacak
    sonra 24 postada kalmadığı en düşüklerden de maliyet yaptığını öğrenicez
    57xx realize ettiği karlarla bi kendisine bi karısına bi kayınpederine 3 mercedes alacak

seçime flat girecek

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Faiz çok yüksek, bilançolar kötü. Seçim riski var.

Aylardır da borsa düşüyor.

:D

Tam MAL ALMA ZAMANI
    Sen kokuyu az geç aldın ellaam

5. Hacime göre sıralı

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Bence big abi seçimden sonra gelür ozan abi, ozaman sokar gözümüze 31x31 lönk poz. umu kar ilen kapattım lönk ilen bağım kalmamıştır diye yazar
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hiç kusura bakma ben saa sordum iki gün önce mallandınmı diye, yok aşaa bekliyom dedin, ucuzluk varken fırsatı kaçırdın bugün suçu üstüme attın zararımı kim karşılayacak diyon ücbucuk klübünü halka arzedersin artık
    geçinmeğe gönlü olmayan bin dereden su getirirmiş ..bana şuçlu lazımdı önüme sen çıktın ..çıkmayaydın nabiyim..yazdım borcu deftere geçmiş olsun puhahhhhahha

8. KCHOL'de OBO tehlikesi kalktı gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 538/1005 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •