Satıp kurtuldunuz mu, yoksa beklemede mısınız?
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satıp kurtuldunuz mu, yoksa beklemede mısınız?
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altlardan tekrar aldım bi hata edip, megersem altın altı varmıs))
Maalesef içerdeyim, beklemedeyim..
Yukarilarda yazmıştım. 3 yıl bu kağıt parçasına takildim kaldim... bu süre içinde sizin gibi sözüm ona alttan aldım, bir daha bir daha...
12 kusurden sonra almadım.
Blok satışta uyanamadim. Kolu kesseydim. Şu anda yari yarıya kardaydım.
Allah bunları bildiği gibi yapsın. Bilmeden alet olanlara bisi demiyorum ama bilerek zararımıza sebep olanlar da...
Bu sirketin sahibi çıkıp erkekçe "bu sirketin içini boşalttım. Sizi gidi salaklar, sizi dese" de salak olduğumuzu tam anlasak.
Bunlar ytd. Bisi bilsem, bu durumda olmazdım. Kafaniza göre takılın.SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Git kardeşim işine ya.. saçmasapan laf sokmaya çalışma.. sanki tahtaui ben yapıyorum. Buradayım zırt pırt ne yazacağız? Laf mı atacağım sağa sola.. hey Allahım ya
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayallerimizi yazmıyacağız kap haberi varsa yada şirketle ilgili bi haber varsa bildiğimiz yazacağız yoksa gece üstümüz açık yatıp kabus görünce sabah koştur koştur buraya gelip yazmıyacağız. diğer kağıtların sayfalarında neler paylaşılıyor burda neler paylaşılıyor.ha yok ben şirketin reklamını yapacağım diyen vara buyursun yazsın. ben şirketle ilgili bilgi görmek istiyorum.
Başka emrin var mı seni tatmin edebilelim? Hala saçmasapan yazıyorsun. Gider genel kurula katılırsın gelir burada paylaşırsın. Görmek istemiyorsan engellersin . Senin için kabustur bana birşey ifade etmiyor. Hayde genel kurula en sağlıklı bilgiler orada hayde.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : mandradasutvar; 11-05-2023 saat: 15:25.
Umarım bir hesap soran çıkacak elbet , gelecek olan yeni süreçte bu imansız adama ..
Israrla basıyor ısrarla tutuyor kademelere bakıyorum sinir olmamak elde değil yani ..
Yer İmleri