Sayfa 689/919 ÝlkÝlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 5,505 - 5,512 arasý.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Psikolojim bozuldu yine sanýrým vazgeçtim ne twitteatda yazacaðým , ne de burda yazacaðým .Hiç bi þey yazmayacaðým artýk. Sadece bekleyeceðim .Hedefime gelince satýp , sattýktan sonra bu hissenin yüzünü þeytan görsün .Bi daha adýný dahi duymak istemiyorum bu hissenin. Bu yazým da son yazým . Spek Bey .

NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin.

2. Adam býrakmadý annesi babasý belli olmayan bir haramzede zümresi...
    Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...

3.  Alýntý Originally Posted by lionnes1 Yazýyý Oku
    XBank 5 % olduðu yerde , Ýþ bankasý +7 %

KOÇ holding +7 %..

Dün ve bugünkü, bu hisselerde yaþanan hareketlere göre, benim için seçimin kimin kazanaðý kesinleþmiþtir.

Haftaya pazartesiden itibaren Bist endeksinde , kýsa vadede minimum yüzde 50 ralli bekliyorum.Bu süreçte bu hissede ne olur bilmiyorum, tahmin edemiyorum. Çünkü salya sümüklü hýrsýzlar dadanmýþ buraya.

Not: Siyasi amaçlý deðil, bu hisseye yöneliktir yazdýklarým .Bu hissedeki hýrsýzlarýn ortaya çýkmasýna yöneliktir.

NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin.

Xbank tavan , holdinler tavan , çoðu bist 100 hissesi tavana gidiyor.

beklediðim Seçim rallisi erken baþladý çünkü muhareem ince adaylýktan çekildi..

bu aqkom hissesinin halka arz fiyatýna düþürmüþler , , herhangi bir bist100 hissesinin bir günlük kazandýðý deðer, bunlarýn toplam piyasa deðerini geçer , ama bu haramzeler salya hýrsýzlar hala doymadýlar paraya. Sizin allah belanýzý versin HIRSIZLAR.

adam mý , yatýrýmcý kalýr böyle haramzaede hissellerde? HIRSIZLAR. sizi. Hadi güle güle.

4. Sayýn Kýlýçdaroðlu yine tweet attý az önce..

"Euro düþtü. Borsa uçtu. Siz daha 15 Mayýs'ta Bay Kemal gelince bir görün olacaklarý. Biz bu ülkeyi zengin edeceðiz!"

https://twitter.com/kilicdarogluk/st...91624188039170

Daha önce de yazdýðým gibi Bist100 de kýsa vadede minimum yüzde 50 ralli bekliyorum, þu andan itibaren ,2 sene boyunca da bist100 un 3 kat yükselmesini bekliyorum. ( Son bir buçuk senede zaten 3 kat yükselmiþti bist100, bi de üstüne 3 kat yükselince ,toplam 9 kat yükselmiþ olacak üç buçuk senelik süreçte)

Ayrýca borsada yatýrýmcý sayýsýnýn 6 ay içinde 5 milyon kiþiden , 10 milyon kiþiye yükselmesini bekliyorum. Çünkü Borsa-Siyaset iliþkisi artarak devam edecek . Borsanýn ralli yaptýðýný gören herkes borsaya hýzla gelecek. Yatýrýmcý sayýsýnýn 10 milyona çýkacak olmasýnýn bir diðer sebebi ise Klýçdaroðlunun sürekli borsa ile ilgili konuþmasý ve tweet atmasý.Bu Tweetleri milyonlarca kiþi görüyor.

2020 yýlý ve öncesi borsadaki yatýrýmcý sayýsý 1 milyondu.

Bu ne Bu?

"Türkiye Uçuyor, Ekonomi SÜPER" dediniz. Son 14 yýllýk facia aþaðýda.

Dolar bazýnda ABD ve Türkiye Borsalarýný getirdim size!

Yapýsal reformlar yapýlýrsa bu saçmalýk son bulur ve Þirketlerimiz hak ettiði deðeri bulur. Bugün de Borsa bu DEÐÝÞÝMÝ fiyatlýyor zaten.!

Özgür Demirtaþ tweeti ..

Siyesetten herkesin gözü borsada..

https://twitter.com/ProfDemirtas/sta...46682338111488

Bu süreçte bu hissede ne olur bilmiyorum, tahmin edemiyorum. Çünkü salya sümüklü HIRSIZLAR dadanmýþ buraya.

Son düzenleme : lionnes1; 11-05-2023 saat: 20:46.

5. Sayýn Kýlýçdaroðlu yine tweet atmýþ ..

Sevgili Rus Dostlarýmýz,
    Dün bu ülkede ortaya saçýlan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasýnda siz varsýnýz. Eðer 15 Mayýs sonrasý dostluðumuzun devamýný istiyorsanýz, elinizi Türk’ ün devletinden çekin. Biz hala iþbirlikten ve dostluktan yanayýz.

Sayýn Klýþçdaroðlu diyorki artýk biz batýya , avrupaya daha yakýn olaðýz, ama Rusyadan da tamamen uzaklaþmak istemiyoruz.. .Benim anladýðým bu.

https://twitter.com/kilicdarogluk/st...05796208574468

Ýshares Tukey ralliye devam ediyor..

https://www.bloomberg.com/quote/TUR:US#xj4y7vzkg

Bu da Viop akþam seansý

https://www.borsadirekt.com/canli-piyasa/viop ( týkladýktan sonra bu websitesinin açýlmasý 30-60 saniye sürüyor)

Daha önce de yazdýðým gibi Bist100 de kýsa vadede minimum yüzde 50 ralli bekliyorum, þu andan itibaren ,2 sene boyunca da bist100 un 3 kat yükselmesini bekliyorum. ( Son bir buçuk senede zaten 3 kat yükselmiþti bist100, bi de üstüne 3 kat daha yükselince ,toplam 9 kat yükselmiþ olacak üç buçuk senelik süreçte)

Ayrýca borsada yatýrýmcý sayýsýnýn 6 ay içinde 5 milyon kiþiden , 10 milyon kiþiye yükselmesini bekliyorum. Çünkü Borsa-Siyaset iliþkisi artarak devam edecek . Borsanýn ralli yaptýðýný gören herkes borsaya hýzla gelecek. Yatýrýmcý sayýsýnýn 10 milyona çýkacak olmasýnýn bir diðer sebebi ise Klýçdaroðlunun sürekli borsa ile ilgili konuþmasý ve tweet atmasý.Bu Tweetleri milyonlarca kiþi görüyor.

Bu süreçte bu hissede ne olur bilmiyorum, tahmin edemiyorum. Çünkü salya sümüklü HIRSIZLAR dadanmýþ buraya.

Son düzenleme : lionnes1; 11-05-2023 saat: 23:16.

6. https://twitter.com/kilicdarogluk/st...53132204879886

SAyýn Kýlýçdaroðlu yine tweet attý .. enflasyonu market alýþveriþiyle tek tek gözstermiþ son 1 senede her þey 2-3 kat zamlanmýþ diye.

Sayýn kýlýçdaroðlu , Son 2 senede ise her þey 5 kat arttý . Bist 100 bile üçbuçuk kat arttý bu süreçte. Bazý bist 100 hisseleri 5-8-10 kat arttý, TÜrk hava Yollarý, Doaþ , Sahol, Þiþe Sasa Hekts vs..

Ama bu haramzadelere enflasyon uðramamýþ , bunlar çünkü soygun peþindeler, milleti soymanýn peþindeler. Son 2 senede ülkede her þey minimum 5 kat artarken, bunlarýn hissesi artmayý býrakýn , 2 sene önceki zirvesi 26 tl( bedelsiz öncesi 79 tl) olan zirvesinden yüzde 40 aþaðýda þu an, 4 ay önceki 46 tl olan zirvesinden ise yüzde 60 aþaðýda þu an. Üstelik ülkede son 2 senede herþey minimum 5 kat artarken ve üstelik ülkede yýllýk yüzde 50 enflasyon sürüyorken hala.

Gelelim bundan sonra ne olabilir sorusuna .. tekrar yukarda az önce yazdýklarýmý kopyala-yapýþtýr yapýyorum , yani aynen tekrar yazacaðým..

Daha önce de yazdýðým gibi Bist100 de kýsa vadede minimum yüzde 50 ralli bekliyorum, þu andan itibaren ,2 sene boyunca da bist100 un 3 kat yükselmesini bekliyorum. ( Son bir buçuk senede zaten 3 kat yükselmiþti bist100, bi de üstüne 3 kat daha yükselince ,toplam 9 kat yükselmiþ olacak üç buçuk senelik süreçte)

Not: Siyasi amaçlý deðil, bu hisseye yöneliktir yazdýklarým .Bu hissedeki hýrsýzlarýn ortaya çýkmasýna yöneliktir.

7. Yeni bir hikaye lazým.. Mesela Nasa ile gezegenler arasý siber güvenlik teknoloji üretiyor dese max +6 falan yapar.
    Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...

8. Bunlarýn çok iyi becerdiði bi þey var yýllardýr o da küçük yatýrýmcý nasýl güzelce düdüklenir hikayesi.

Sayfa 689/919 ÝlkÝlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •