Sayfa 589/1005 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Yarın fışkırtma olmaz mı diyorsun...
    Daha amirali okutacaktik....😀😀😀
    Koskoca amiral okuma yazma bilmiyor mu

2. Sadece şunu söylerim Big inşallah kazanmıştır. Çünkü geçen vade kapanırken yukarı gideceğini söyleyen bir kaç kişi vardı. Big ben ve bir iki kişi daha. Koç kagitları tavan olmuş.

3.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Vade geçiş gapını dolduracaklar sanırım yavaş yavaş. Sonra bakacağız.

Ben de dolmuş görünüyor. Seçim gapı da mı olacak.
    Vade geçiş gapı doldu dedik inanan olmadı.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Partnerimi uçururum diyorlar kim iyi uçuracaksa o alsın borsacı olarak.

Euro kardeşim de çok ezildi burada bi almancı kardeşiniz olarak euroyu da destekleyelim lütfen.

Pisyedili abeyim estf. ; gelebilirsem kesin Ağustos ortasında gelirim, Temmuz sonu Ankara Ağustos ortası Adana Mersin nasipse. Sıcağı yer döneriz vallahi Mersin sıcağını bile özledim yahu be illet havası varmış bu Almanya'nın
    Erzurumlu ölmüş cehenneme atmışlar. Zebaniler cehennemin kapısını açmış. Erzurumlu bağırmış çabuk ört kapıyı daha dalım yeni ısındı.

5. 1. Seçimi kim kazanır bilmiyorum.
    2. Faizler artarsa borsa düşer. Faizlerin yükselişinden kar sağlayacak şirketler gider.
    3. Uzun vade de bist100 için 4300 lere yaklaştıkça al 5300 lara yükseldikçe sat stratejisini uygulamaya devam.
    4. Kısa vade al sata devam.

Bunu da 10 Nisanda gece 00.20 lerde yazmışım.

Pazartesi sabaha kadar dayanabilen Salı zengin olabilir.

6. Günaydın.
    Açılış sonrası zıpladığında kaldıraçlı kısmı verip, 60-65% ile seçim pozisyonuna geçerim.
    Sonrasına pazartesi bakarız.
    Bozkurt’un dediği gibi fırsatlar hiç bitmiyor, 2 hafta önce kızıyorduk şimdi uçuyoruz.
    Bol kazançlar herkese.

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Günaydın.
    Açılış sonrası zıpladığında kaldıraçlı kısmı verip, 60-65% ile seçim pozisyonuna geçerim.
    Sonrasına pazartesi bakarız.
    Bozkurt’un dediği gibi fırsatlar hiç bitmiyor, 2 hafta önce kızıyorduk şimdi uçuyoruz.
    Bol kazançlar herkese.
    piyasa gerçek manada bilimsel ekonomi politikalarının uygulanacağına ikna olursa diğer herşey rallinin bahanesi olur.
    audentes Fortuna iuvat

En heyecanlı 2 iş gününe girdik. Kimler zıplayacak kimler hoplayacak kimler uçacak
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 589/1005 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •