Sayfa 631/1005 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Viop L

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    %110 u nasıl buldun ..turistler yüksek fiyat çekilmesinden mi
    Hayır. Blue dolar diye sistem peydah olmuş arjantin de. Nasıl bizim kapalı çarşı dolar fiyatı var. Orada da aynısı. Bu başlarda yakın iken git gide makas açılmış. Bizim de ufak ufak yüzde 5 7 buldu.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. İnsanlardaki 2. Tura kalma kaygısının Sinan Oganın adaylığının devam etmesiyle doğrudan bir ilişkisi var. Matematiğin yalancısıyım

Soruyorum o zaman Oganın hala aday olarak kalması kimin ekmeğine yağ sürüyor. Seçimin sonucu ne olacak sorusunun cevabı burada da gizli olabilir. Allah da kimseyi %2-3 oyla vatan millet martavalı okuyup vatanı milleti gerginliğe kaosa sürükleyecek kadar alçaltmasın.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    İnsanlardaki 2. Tura kalma kaygısının Sinan Oganın adaylığının devam etmesiyle doğrudan bir ilişkisi var. Matematiğin yalancısıyım

Soruyorum o zaman Oganın hala aday olarak kalması kimin ekmeğine yağ sürüyor. Seçimin sonucu ne olacak sorusunun cevabı burada da gizli olabilir. Allah da kimseyi %2-3 oyla vatan millet martavalı okuyup vatanı milleti gerginliğe kaosa sürükleyecek kadar alçaltmasın.
    Soğan çeklidi diyelim, yarın gece kk bişekilde, doğal yada değil, öldü, sonuç ne olacak bay çok bilmişler.
    Another day in paradise

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bankacılık endeksinin lokomotifi İŞCTR

2 farklı tarihte 2 elips..

Herif bir şey mi biliyor?...Bu kadar net bir oluşum için çok kararlı olmak lazımdı..

Ortama hacimden yüksek hacim ile en diplerden kapanış...İlginç..Sonu benzemesin diyelim..

Önceki kırdığı zirvenin altında , yüksek hacimli kötü bir kapanış...Kötü bir bir gün sonu barı..

Sadece teknik olarak bakınca Erdoğan kazanacak ve pazartesi direkt tabana basacaklar derdim..Malda kalan da bir süre akrabası olur ..Bu hacimlerle mal verilen çok tahtanın nereye gttiğini biliyorum...
    Bakalım.. Numara mı gerçek mi...

5.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Soğan çeklidi diyelim, yarın gece kk bişekilde, doğal yada değil, öldü, sonuç ne olacak bay çok bilmişler.
    Tek aday da girilse yine %50 oy alması gerekiyor o adayın. İyi de bunun konuyla ilgisi ne.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Hayır. Blue dolar diye sistem peydah olmuş arjantin de. Nasıl bizim kapalı çarşı dolar fiyatı var. Orada da aynısı. Bu başlarda yakın iken git gide makas açılmış. Bizim de ufak ufak yüzde 5 7 buldu.
    yaratılan süper enflasyonist ortamın reel piyasada karaborsa oluşturması ,,sistem denebilirmi ..e tabi uzun süre müdaheleden mahrum kalırsa algı piyasada kendi sistemi oluşturur .. bizdeki şu aralar yaşanan maliyetten bağımsız fiyat artışları gibi

7. Borsa ilk turda bitmeyi satın aldı dün. Bugün de malın kalanını topladılar.
    Shortçuya dolarcıya altıncıya geçmiş olsun.
    Bence ….

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Borsa ilk turda bitmeyi satın aldı dün. Bugün de malın kalanını topladılar.
    Shortçuya dolarcıya altıncıya geçmiş olsun.
    Bence ….

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Umudumuz o. Çünkü malda giriyorum seçime..
    Aşağı marjın az, yukarı marjın daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
    Kim kazansa yukarı gidecek bence. Sadece öncü tahtalar değişir.

Sayfa 631/1005 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •