Sayfa 633/1005 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: Viop L

1. KK kazanırsa tek handikapı hdp olur...
    Hdp nedeniyle maraz çıkabilir ülke yönetimi pkk ye teslim edilemez babında...
    Reis kazanırsa tüm anketler de biz öndeydik nasıl olur oylar çalındı denebilir o yüzden kim kazanırsa kazansın pazartesi eksi GAP kaçınılmaz oyunu bunun üzerine kurup full şort girdim..

2.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    KK kazanırsa tek handikapı hdp olur...
    Reis kazanırsa tüm anketler de biz öndeydik nasıl olur oylar çalındı denebilir o yüzden kim kazanırsa kazansın pazartesi eksi GAP kaçınılmaz oyunu bunun üzerine kurup full şort girdim..
    Ülkenin belki de %90 ını bu şekilde düşünüyor. Bakalım pala herkesin düşündüğünü yapacak mı bu sefer.

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Eurobond lar cds düşmesi yüzünden degerlenmis yaa hiç söylemiyorsunuz. Oha.
    .
    .
    Yenisine bakayım dedim. Eskiden bol bol bulunan 9.88 ler den zırnık yok ortalıkta. 8 var şimdi.
    Mühendiz eurobond sanki aldın sattın da hüstadlık yapıyorsun...

4.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    KK kazanırsa tek handikapı hdp olur...
    meclis başkanı hdp'nin desteğiyle seçilebilir kim kazanırsa kazansın..

5.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Ülkenin belki de %90 ını bu şekilde düşünüyor. Bakalım pala herkesin düşündüğünü yapacak mı bu sefer.
    Pala kaosu sever mal alacaksa...
    Dün tavan yaparak malı verdi bugün sabah yine yukarı alarak malı boşalttı zik zak yaparak maliyeti iyileştirdi şimdi mal alacaksa kaos olmalı.
    Kaos için ortam hazır...
    Yüzde 90 böyle düşünmüyor öyle olsaydı dün mal almak için birbirini ezip tavan olmazdı.

6. Bence teknik olarak piyasa çok zayıf. Bugünkü barla pazartesi kapanışı onem kazandı- olursa bence düzen bir tepe daha yapmış olacak çok sert aşağı alabilirler.

Ne yaparlarsa yapsınlar ana yön yukarı olmak zorunda bence ama belki yaz sonuna kadar surundurebilir.

7.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Pala kaosu sever mal alacaksa...
    Dün tavan yaparak malı verdi bugün sabah yine yukarı alarak malı boşalttı zik zak yaparak maliyeti iyileştirdi şimdi mal alacaksa kaos olmalı.
    Kaos için ortam hazır...
    Yüzde 90 böyle düşünmüyor öyle olsaydı dün mal almak için birbirini ezip tavan olmazdı.
    Palayla yan yana oturup işlem yapıyorsunuz galiba

Ben pala dün ne yaptı bugün ne yaptı bilemem. Dün mal almak için millet birbirini mi ezdi yoksa malını vermek için birbirini ezenlerin malını mı topladı pala onu da bilemem. Tek bildiğim pala genelde beklentinin tersine işlem yapar. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence teknik olarak piyasa çok zayıf. Bugünkü barla pazartesi kapanışı onem kazandı- olursa bence düzen bir tepe daha yapmış olacak çok sert aşağı alabilirler.

Ne yaparlarsa yapsınlar ana yön yukarı olmak zorunda bence ama belki yaz sonuna kadar surundurebilir.
    Çağrı 2022 deki yükselişi bilançolar destekledi ama 2023 te nasıl olacak. Q1 kayıp Q2 kayıp

Sayfa 633/1005 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •