Sayfa 639/1005 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Çok fazla belirsizlik var. Borsacıların kafa karşık. Dünkü düşüş yanıltıcı bence. Günlük haftalık hala alım bölgesinde. Gömerse hemen geri toparlar.
    Artık bitsin biran önce hayırlısıyla.
    Haftalık bara günlük bara nasıl bakalım ki? RTE kazansa ne olacak? KK kazansa ne olacak? Biri kazansa ama meclis çoğunluğu başka olsa ne olacak? İkinci tura kalsa ne olacak?

Bitsin ki önümüze bakalım, analizleri yapalım tekrar , manipülasyon olmadan hedefleri bekleyelim. Böyle papatya falı gibi bir gün artı 5 sonra eksi 4. Hakikaten yordu. Kendi adıma son 10 ay inanılmaz geçti , malda kalarak ralliyi kaçırmadan arada kısmen dayakta yesem.
    Ama artık sakince alıp hedef belirlemek istiyorum ne yalan söyleyeyim.
    İlk uğraşacağım kağıtlardan biri Pegasus ve ilk alımımı dün 429.90 ortalamayla yaptım.
    Pazartesi düşerse üzülmeyeceğim çıkarsa sevineceğim miktarda.
    Huzurla oturup seçim izlemek istiyorum.
    Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, iyi hafta sonları.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    zaten aynısı dünkü mesajlarda var..

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Artık bitsin biran önce hayırlısıyla.
    Haftalık bara günlük bara nasıl bakalım ki? RTE kazansa ne olacak? KK kazansa ne olacak? Biri kazansa ama meclis çoğunluğu başka olsa ne olacak? İkinci tura kalsa ne olacak?

Bitsin ki önümüze bakalım, analizleri yapalım tekrar , manipülasyon olmadan hedefleri bekleyelim. Böyle papatya falı gibi bir gün artı 5 sonra eksi 4. Hakikaten yordu. Kendi adıma son 10 ay inanılmaz geçti , malda kalarak ralliyi kaçırmadan arada küsmen dayakta yesem.
    Ama artık sakince akıp hedef belirlemek istiyorum ne yalan söyleyeyim.
    İlk uğraşacağım kağıtlardan biri Pegasus ve ilk alımımı dün 429.90 ortalamayla yaptım.
    Pazartesi düşerse üzülmeyeceğim çıkarsa sevineyim miktarda.
    Huzurla oturup seçim izlemek istiyorum.
    Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, iyi hafta sonları.
    Sonuçta pala orta vade desteğe kadar getirip seçim sonucunu satın aldı.seçim belirsizliği ortadan kalkınca daha iyi olacak diye düşünüyorum.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KOÇHOL de de aynısı var...Hatta AKBNK ta bu kadar olmasa var..

Bence teknik der ki: ptesi KK seçilemezse İŞC direk taban...Ama KK seçilirse tavan zor..çünkü teknik bence çok sakat...

Sahol de öyle...

GARANTİ en sağlam olandı..kanımca orayı az parayla kaldırıp diğerlerine verdiler.

Kişisel tahminim olmadan piyasadaki belli kurallara göre yorum yapıyorum..

KURAL 1-A-C: '' çok yüksek hacimle max. gördüğü yerden %3-5 aşağıda kapatırsa....Orada bekleyen sağlam ayular vardır''
    Peki ne olur sevgili Abka KK kazanırsa orta vade de?
    Koştur koştur bir ralli mi? Ekonomi politikası beklenip sonucuna göre ralli mi?
    Yoksa hala yurt dışı paralel düşüş bekliyor musun?
    Kafandaki senaryo nedir mahsuru yoksa?

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    MHP ve MHP'liler Faşist bir parti
    Onlara oy verenlerde FAŞİZMİ destekleyen insanlar..

En büyük dayanakları MİLLİYETÇİLİK..
    hocam sen 70li yılların sol-sağ denkleminde takılıp kalmışın, dünya çok değişti haberin olsun

70lerin mhp bir nato/gladyo örgütüydü, ona verilen ihale yülkselen sol/sosyalist dalgayı şiddet yoluyla ezmeye çalışmaktı, içinde cia güdümlü özel harpçiler cirit atmaktaydı, bugünkü mhp alakası yok, abd karşıtı avrasyacı bi örgüt artık.. amerikancı unsurlar ayrılıp iyip kurdu.. tıpki bugünkü tip 70lerin soluyla en küçük bi alakası kalmadı 70lerde solun en büyük nişanesi amerikan emperyalizimine karşı olmasıydı, bugünkü tip amerikancı lgbtci küresel iklimci tipik abd demokrat parti liberal unsuru.. adı işçi partisi, aday listelerinde işçi sınıfından tek bir isim yok

artık tüm dünyada tek bir ayrışma var- amerikancı vs anti-amerikancı yada bi başka deyişle küreselci vs millci yerlici.. mesela macar orban küreselci değil ama çekya seçimini kazanan eski general küreselci, yunanistanda mitcotakis küreselci syriza değil.. balkanlar d.avrupa ülkelerinde avrupacı- rusyacı şeklinde ayrışıyor, yani ülkelerin konumuna göre değişik tonlar var.. bizim seçime küreselciler tek adayla giriyor, yerli ve milli cephe 3 adaydı ikiye düştü

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Peki ne olur sevgili Abka KK kazanırsa orta vade de?
    Koştur koştur bir ralli mi? Ekonomi politikası beklenip sonucuna göre ralli mi?
    Yoksa hala yurt dışı paralel düşüş bekliyor musun?
    Kafandaki senaryo nedir mahsuru yoksa?
    -Israrcı olduğum nokta ;globalde-sp500 de düşüş olmasıdır.Mayısın sonunda düşüş başlamalı ve 3-4 ay devam eder diye düşünüyorum...3.600 altında 3.200 beklerim..

-BIST100 ne yapar?...Bu zor bir soru.TEMMUZ 2022 de sp500 düşerken(4300 den 3.600 e) bıst100 1.34 dolardan 3.05 dolara ralli yaptı..Belki de faizlerin düşük olmasından dolayı borsa alternatifsiz kalmıştı..zaten 1.20-30 dolar tarihi diptir..5 kere döndük..

-KK kazanırsa ne olur?...bence önce yükseliş kaçınılmaz..SONRA????

SP500 DE kararlı bir düşüş olursa biz 2022 gibi mi oluruz(takmadık)..yoksa 2008 gibi mi oluruz(ciddi şekilde oraya bağlı olarak düştük).2009 da en iyi ekonomik göstergelere rağmen 57.000 den 21.000 e indik...

-Aklım karışık...Ama 2.70 dolar üzerinde bence takmamazlık edemeyiz.Global kriz, kredilerden -bankalara yansırsa ve tüm dünya bankaları iç içeyse BİZE DE DOKUNUR...

-Borsa artık tek alternatif değil.Mevduat ,ortodoks politikalarla %40-45 i bulur.

KK kazanırsa ilk sert tepkiden sonra (3-5 GÜN DEVAM EDEBİLİR)viobda short poz. açarım..Ezbere değil..TRADE sisteme tek yönlü uyarak..short-flat giderim..

SP500 dibinde (biz nerede isek artık) ORTA-UZUN VADELİ hisse alıp en az 8 ay beklemek isterim..

Bunlar tamamen uzaktan yapılmış tahminler..%50 tutabilir

7. Bilançolar sanayi tarafını destekleyici durumda değil.

Banka bilançoları da geçen seneye göre kötü ama Xbank her türlü diplerde. Yukarıda pay çok. Xusinai de yukarıya gidecek çok yer kalmamış gibi.

Rally olacaksa Banka-Holding-Ulaştırma başı çeker. Sanayi arta kalanları tırtıklar. İstisnalar olabilir Şişecam gibi ( düşen enerji + artan euro iki katalizör )

Örneğin Buradan Akbankı 1.50 pd/dd ye sürsen kimse oo çok pahalandı bu demez

Thy tarafında 10$ çok olası.

8.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Sinan Oğan a müthiş bir saldırı var öyleki, kesik videolar, söylenenlerin çarpıtılması, ne kadar fetö taktiği varsa hepsini piyasaya sürdüler
    Snan oğan yerine olsam seçimden hemen çekilirim, hadi buyurun yiyin birbinizi derim. O zaman bu millet+hdp+tikko ittifakı ne yapar çok merak ediyorum.
    Chp çok iyi biliyorki Soğan cumhurdan en az %5 oy alıyor.
    tikko hangisi oluyor ki , babacan mı davutoğlu mu

Sayfa 639/1005 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •