Sayfa 643/1005 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Viop L

Seçim yasakları başladı : 18.00'de başlayan propaganda yasağı 24 saat devam edecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,104
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

robespierre 1789 fransız devrimini yaparken söylemiş.

adam seni soymuş, yetmemiş çocuğunu da soymuş. o da yetmemiş doğmamış torununu soymuş.
    İhtilalde en yakın arkadaşı Danton'un '' bu kadar terörün ,kanın gereksiz '' olduğunu ifade etmesi üzerine ters düşüp ihanetle suçlamayı başarıp yargılatıp idam edilmesine sebep olan aşırı radikal bir karakter . ''Politikamızın ilk kaidesi düşmanlarımızı terör yoluyla kontrol etmeliyiz '' incilerine de sahip bir arkadaştır aynı zamanda .sonunda 36 yaşında mecliste terör uygulamakla suçlanıp concorde meydanında giyotinle idam edildi .

paylaştığına yakın sözler söyleyen değerli bir çok adam var keşke tercihini onlardan yana kullansaydın

bu doğru kişi olmamış

3. Sayın Cumhurbaşkanımıza kürsüden bu şekilde hakaret edemez kimse ..Son derece kızgınım...

Keklik falan tamam ama bu kadar da olmaz...
    Son düzenleme : emregunes; 13-05-2023 saat: 19:22.

Arzu Sabancı , gelini Nazlı Sabancı , Pınar Sabancı sürekli instagram storylerinde Millet İttifakına destek mesajı veriyo.

Son 2 yılda Sabancı grubu heteredoks politikalarla servetini katlamasına rağmen böyle bariz destek vermeleri beni çok memnun etti helal olsun Sabancılara...

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Arzu Sabancı , gelini Nazlı Sabancı , Pınar Sabancı sürekli instagram storylerinde Millet İttifakına destek mesajı veriyo.

Son 2 yılda Sabancı grubu heteredoks politikalarla servetini katlamasına rağmen böyle bariz destek vermeleri beni çok memnun etti helal olsun Sabancılara...
    Aile bu dönem zengin olmadı. Her gücü göre poz ayarlıyorlar. Oyunu da iyi oynuyorlar. Herkesle anlaşıyorlar

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sayın Cumhurbaşkanımıza kürsüden bu şekilde hakaret edemez kimse ..Son derece kızgınım...

Keklik falan tamam ama bu kadar da olmaz...
    Silkmiş
    Yani silkelemiş
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku

Güler sabancı güce tapar, sonradan görmedir, yani görgüsüz diyelim biz. Aile içinde tabiki farklı görüşler olacaktır, ancak sabancılar deyince ben güler sabancı anlarım. İktidar değişirse güler hanım en büyük destekçisi olur.
    Another day in paradise

8. Son 1 hafta ciddi bir rüzgar yakalandı. 2.tura kalacağını düşünüyordum ama iş bitiyor gibi.

Sayfa 643/1005 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •