CDS 581’e vurdu ama çekmedi
CDS 581’e vurdu ama çekmedi
Mevcut atmosfer ile 1000 üzerine de atar...Hiç sıkıntı yok...Bekliyoruz
Tayyip Erdoğana Ayrıştırıcı diyenler...
Millet ittifakına baksın..birleştirmiş mi ayrıştırmış mı
Yahu artık tartışmanın bir manası yok. Meclis gitmiş, ikinci tur kesin Reis. Şu 5 yılı nasıl geçireceğiz, sağ kalacağız ona bakmak lazım. İktidar değişmiyor, değişmeyecek. Değişmesi için olabilecek her şey oldu ama değişmedi.
Tüm samimiyetimle bu enkazın hiç dahli olmayan başka bir yönetim üzerine kalmasının çok büyük haksızlık olduğunu düşünüyordum bir taraftan. Netekim kalmadı da. Bakalım artık izlemekten başka çare yok. Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Koca 5 yıl hiç az buz bir zaman değil. Geçer mi, geçmez mi hep birlikte göreceğiz.
Seçmeni Reise güvendi, yaparsa Reis yapar kurtarır bizi dedi mealen. İnşallah onların dediği gibi olur zira farklı yerlerde de olsak aynı gemideyiz.
Viop -9.56%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Geçer geçmesine de nasıl geçer?
Ekonomi daha da kötüye gitse de bir şekilde düzeltilir uzun bir çilekeş dönemden sonra.
Toplumda olan kırılmalar ise, depremin ardından gelen artçı depremlerin derinleştirdiği yarıklar gibi, derinleşecek.
2010 yılında anayasa oylamasından beri benim ipim gerile gerile dayanamadı ve dün gece artık koptu.
Yer İmleri