CDS 581’e vurdu ama çekmedi
CDS 581’e vurdu ama çekmedi
Mevcut atmosfer ile 1000 üzerine de atar...Hiç sýkýntý yok...Bekliyoruz
Tayyip Erdoðana Ayrýþtýrýcý diyenler...
Millet ittifakýna baksýn..birleþtirmiþ mi ayrýþtýrmýþ mý
Yahu artýk tartýþmanýn bir manasý yok. Meclis gitmiþ, ikinci tur kesin Reis. Þu 5 yýlý nasýl geçireceðiz, sað kalacaðýz ona bakmak lazým. Ýktidar deðiþmiyor, deðiþmeyecek. Deðiþmesi için olabilecek her þey oldu ama deðiþmedi.
Tüm samimiyetimle bu enkazýn hiç dahli olmayan baþka bir yönetim üzerine kalmasýnýn çok büyük haksýzlýk olduðunu düþünüyordum bir taraftan. Netekim kalmadý da. Bakalým artýk izlemekten baþka çare yok. Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Koca 5 yýl hiç az buz bir zaman deðil. Geçer mi, geçmez mi hep birlikte göreceðiz.
Seçmeni Reise güvendi, yaparsa Reis yapar kurtarýr bizi dedi mealen. Ýnþallah onlarýn dediði gibi olur zira farklý yerlerde de olsak ayný gemideyiz.
Viop -9.56%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Geçer geçmesine de nasýl geçer?
Ekonomi daha da kötüye gitse de bir þekilde düzeltilir uzun bir çilekeþ dönemden sonra.
Toplumda olan kýrýlmalar ise, depremin ardýndan gelen artçý depremlerin derinleþtirdiði yarýklar gibi, derinleþecek.
2010 yýlýnda anayasa oylamasýndan beri benim ipim gerile gerile dayanamadý ve dün gece artýk koptu.
Yer Ýmleri