Sayfa 1146/2208 İlkİlk ... 1466461046109611361144114511461147114811561196124616462146 ... SonSon
Arama sonucu : 17658 madde; 9,161 - 9,168 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. "Artık susuyorum!"

Fazıl Say
    Hey güzel Allahım. Kendini ne sanıyor acaba?
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 15-05-2023 saat: 13:35.
    @erefefik

2. H. Bartu Soral
    @BartuSoral
    - Bir yıldır Kemal bey seçilebilecek aday değil, millete rağmen siyaset yapılmaz dedik.
    - AKP’nin eskilerini kırpıp kırpıp yıldız yaptınız, karşılıkları yok dedik.
    - Mavi vatan, Azerbaycan, Kıbrıs, İHA/SİHA, Türklük hassas konulardır; bunlara saldıranın oyu düşer dedik.
    H. Bartu Soral
    @BartuSoral
    ·
    10 May
    - HDP/PKK yanaşan yanar dedik; açılım döneminde AKP’nin düşüşünü örnek verdik.
    - Seçmen, Atatürkçü, milliyetçi, anti-emperyalist isimleri istiyor dedik.
    - Dinlemediniz. İnsanlar tıpış tıpış oy verecek sandınız!
    - 14 Mayıs gecesi sonucu göreceğiz.

Bu da burada dursun.
    H. Bartu Soral
    @BartuSoral
    ·
    11 May
    Ekleme;
    -35 yıllık partiliniz M. İnce’yi değil eski AKP’lileri masaya aldınız! Adaylıktan çekilsin diye gazetecileriniz, trolleriniz, FETÖ’cüler itibar suikastı yaparken sessizce izlediniz.
    -Şimdi İnce’nin seçmeni tıpış tıpış size mi oy verecek sanıyorsunuz? Vermez.
    H. Bartu Soral
    @BartuSoral
    Böyle bir ekonomik kriz. 21 yıllık yorgun bir iktidar. Ve alınan sonuç işte bu.

Eleştiren insanları döve söve gelebileceğiniz yer bu kadar. Bana kızmayın. Ben olacağı söyledim.
    Oysa , Amerikan sömürgeciliğine karşı, Avrupa’nın iki yüzlülüğüne mesafeli, Türk milliyetçisi, ++
    ++ halkçı, devletçi, Atatürk’ü özümsemiş, donanımlı, samimi, Cumhuriyetçi bir kadro Erdoğan’ı rahat yenerdi. Şartlar çok uygundu.

Biden’la, The Economist’le, eski AKP’lilerle, HDP’yle buraya kadar!..
    Hikmet Karadeniz
    @hikmetkdz
    ·
    12s
    Ya bi git allah aşkına
    H. Bartu Soral
    @BartuSoral
    ·
    12s
    Ben giderim Hikmet bey. Siz de aval aval AKP tarafından yönetilirsiniz. Arada bana küfür de edin. Sürekli yenilirsiniz.
    Bunlari tekrar tekrar kopyalamanin hic bir manasi yok. Bir dahaki sefere yine ters köşeye yatacaksiniz, çünkü tarihi yanlis biliyorsunuz. Ve yanlis kodlanmis durumdasiniz. Kodlandiginiz icin bu yanlisa, dini bir inanc gibi baglisiniz.
    Bu yuzden hic dinlemeden, kufur edip geciyorsunuz. Kerizsiniz.
    @erefefik

3. Alaattin Aktaş
    @Alaattin_Aktas
    Boş tencerenin yıkamayacağı iktidar varmış...
    @erefefik

4. Fransız | France24:

"İkinci turda Erdoğan kazanır."

Alman | FAZ:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikinci turda avantaja sahip.”

İsviçre | NZZ:

"Erdoğan, ikinci turda favori!
    @erefefik

5. Kemal Kılıçdaroğlu 2.Tur oylamada seçilmezse bir seçimi iki defa kaybetmiş olacak.
    @erefefik

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Kemal Kılıçdaroğlu 2.Tur oylamada seçilmezse bir seçimi iki defa kaybetmiş olacak.
    Alışkın bi'şey olmaz ona...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. CHP listelerinden meclise giren DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti vekilleri ile TBMM'deki sağ milletvekili sayısı 403'ü buldu. Sağ vekil sayısı, anayasa değişikliği için gereken 400'ü geçmiş oldu.
    İşte bunu sadece Kilicdaroglu basarabilirdi. Hulki Cevizoglu gibi Ataturkculer, Akp'ye gelmeselerdi basaracakti da. Ne yazayim bilmiyorum ki?
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Alışkın bi'şey olmaz ona...
    ))))))))))
    @erefefik

Sayfa 1146/2208 İlkİlk ... 1466461046109611361144114511461147114811561196124616462146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •