Sayfa 923/1009 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Madem CHP'li değilsin neden sürekli CHP'yi konuşuyorsun ben anlamadım. İnce gibi başarısız olsalar da dilime dolsam.
    Sen hangi partiyi destekliyorsun söyle bir bakalım bizde sizi takip edelim biraz ne başarınız varmış?

Yok milliyetçi oylar bilmem ne. Ne milliyetçisi kardeşim onlar kendini öyle sanıyor. Milliyetçi adamın Hüdapar'a faydası olacak en ufak hareketi olmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yahu adamlar füze, roket, gemi, araba gösterip, kandil diyerek seçim aldı be şu ekonomik durumda. Hani adaletsizlik, liyakatsizlik, mahvolmuş kurumlar geçtim bunları geçtim. Çok kolaydı bunları boşa çıkarmak, hatta ellerinden almak. Sadece doğru bir adaya bakardı o kadar.

Adam açık açık çık karşıma dedi, onlarca medya trolü aylarca uğraştı çıksın diye. Gitti o da çıktı. Şaka gibi. Demokrat dedem. Ne diyeyim gözümüzün önünde oldu her şey.

Aylarca sustum ama çok doluyum yahu. Yazık gerçekten yazık oldu. Çok kolaydı, yata yata alınacak seçimdi be.
    Tv yi açıyorsun.

Biri kendince icraatlarını açıklıyor şunu yaptım bunu yaptım.

Kanalı değiştiriyorsun kk çıkıyor, oturmuş mutfakta ben aleviyim sevgili dostlar.

Ashshshahahssdas

3. C*P'nin A*P'ye meşruiyet kazandırmaktan başka bir vazifesi yok. KK'nın kazanmaya niyeti yok. Sandığa ne kadar çok seçmen gidip oy kullanırsa R*E'nin uluslararası arenadaki meşruluğu o kadar artıyor. Diktatörsün sen diyene al bak benim oyum bu diyor 2. turda KK çekilmezse hiç kendimi yoramam sandığa gitmek için. Bu saatten sonra çekilmesi mümkün mü onu da bilmiyorum. 1. turda bir şans verdim onda da pişman oldum. Keşke soğan a atsaydım oyu.

4. Dün görebildiğim kadarı ile Ak Parti bir önceki seçime göre 2.2 Milyon oy kaybetmiş.Yaklaşık %10 nu.CHP de bu yüzde %10 almış.

İnsanlar kolay kolay oyunu değiştirmiyor.Deprem bölgesinde bu görüldü.

Şu aday olsa idi bu sonuç olurdu demek gerçekçi olmuyor.Nüfus oranı seçmen yapısında çok bir değişiklik yok.

Muhalefeti hatayı sokan gerçekçi olmayan çok iyimser yapılmış yanlış anket verileri oldu.

Her neyse değişim var merak etmeyin ama birden olmuyor yavaş yavaş oluyor.

Sinan Oğan olmasa idi şimdi RTE seçilmişti.Kıl payı kaçıran aslında RTE oldu aslında.

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Tv yi açıyorsun.

Biri kendince icraatlarını açıklıyor şunu yaptım bunu yaptım.

Kanalı değiştiriyorsun kk çıkıyor, oturmuş mutfakta ben aleviyim sevgili dostlar.

Ashshshahahssdas
    İmamoğlu çıkıp İstanbul'da yaptıklarını anlatsaydı C*P'nin oyu artardı.

A*P yaptı bunu mesela. Anadolu'da miting yaparken İstanbul'da yaptığı köprüyü anlattılar

Rte 27.088.370
    Cumhur ittifakı 26.891.905

KK 25.568.196
    Millet ittifakı 19.042.806
    Emek ittifakı 5.730.781

SO 2.829.634
    Ata ittifakı 1.323.988

Adaylar içinde bir başarı varsa açık ara Sinan Ogan görünüyor. Kendisini destekleyen ittifakların oyunu açık ara geçip şahsen oy alabilen Ogan olmuş.
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İktidar olmak gibi bir derdiniz yok...Olsa bu şekilde liderinize hakaret etmezsiniz...

AKP:35,84
    RTE:49.50

Fark:13,66

CHP:25,57
    KK: 44,89

Fark: 19,32

Yukarıdaki veriye göre KK dışarıdan daha fazla oy almış...RTE ye göre daha başarılı ...

Partinizin oy oranını artırıcı politikalar geliştirmek ,çalışmak yerine ha bire Lidere hakaret ederseniz seçmende ona göre oy verir...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hocam, bugünkü info yatırım günlük bülteninde (ekledim) YP 1,14 artarak 30,21'e ulaşmış görünüyor. Acaba bu 2 gün önceyi mi gösteriyor yoksa gerçekten dün alış mı yaptılar, yoksa komple yanlış bir veri mi?

https://infoyatirim.com/wp-content/u...05/160523.html
    Hocam kredi nakit avans ile adam diyor ki gel borsada pozuna ilave yap...Türkçesi piyasada ciddi nakit sıkıntısı var kredi kartından nakitle biraz bizi fonlayın...

O veriler gecikmeli ; yabancı poz almaya başlamıştı ,içeri sıcak para giriyordu , Seçim sonucu beğenilmeyince adamlar malları boca ettiler....

Muhalefet kazansa dolar ortalama 25 try de denge bulacak borsa da uzun bir mega trend yapacaktı...Şimdi Yunanistan benzeri arada tepki yükselişleri olsada sürekli değer kaybeden bir borsamız oldu...

Türkçesi pozu olan sermayeyi kediye yükledi a.q

8. Normalde 2. Turda oy kullanmayacaktım.

Fakat kullanacağım.

2. Turda oyum erdoğana.tarihi fark olmadan KK gitmez.

Bu kadar net söylüyorum.

%20 mv oy farkı oluşmuşken kk nin kafa kafaya 2. Turda gitmesini istemiyorum.

Sayfa 923/1009 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •