En azından bir umut var gibi algıladım yazdıklarını. Torunlar giriyorsa tam girer, kontrolleri olmayan bir şeye müsade etmezler bence...
En azından bir umut var gibi algıladım yazdıklarını. Torunlar giriyorsa tam girer, kontrolleri olmayan bir şeye müsade etmezler bence...
Dil aslandır, yatar eşikte...
CEZ geldi geleli bu sirketin burnu kokudan kurtulmadı.
Güncel tabirle ifade edeyim
(Ilk ortak oldukları zamanlardaki) Yönetim kuruluna hela terliği , ibrik, tuvalet kagidi koysak herhalde bundan daha iyi olurdu.
Torunlar sadece Akcez'i alırsa , akenerji'ye ortak olmazsa cep2cep azalır ama kesin cozum degil.
Benim için en sağlam senaryo, akcezin külliyen dinckoklerin ve cezin hissesi kalmayacak sekilde satilmasi. kim alirsa alsin beni ilgilendirmez
Torunlar Cez'in akcez + akenerji hisselerini birlikte devralırsa cep2cep devam eder ve biz bu dandik bilançoları görmeye devam ederiz
Bu işin ideali , cez ve dinckoklerin hepsinin topyekun ..... gitmesi. Belki o zaman kemahın önündeki engel de kalkar. DARPHANE gibi para basarız.
EGEMER para basmaya başladı.
Fiyatlar da gayet iyi
Para bizim cebimizde mi kalacak? Yoksa Akcez'e mi transfer edilecek? ORADAN DA YURTDIŞINA
Mesele burada dugumleniyor.
MALINIZI DINCKOKLERE KAPTIRMAYIN
zamaninda yapi kredi 2 lirayken almayanlar
Şişecam 5 liradan almayanlar
Ilerde, Akenerji 3 liralardaydı, biz almadık diyecekler.
Yılbaşında 5.x liradan alanlar da , tüh 7 liradan kaptırdık, halbuki o kadar da beklemiştik
Diyecekler
7 Lira güzel bir tuzak bölgesi...
Işte tam da o bölgede medyumlardan destek bekliyoruz !!!
O Noktada grup mal mı kaptıracak , mal mı toplayacak? Bunu benim bilmeme imkan yok
Herifler lotlarını sayacak, ve hızlıca bir karar alacaklar.
Dökülen çok olursa spacex...
Sazan gibi atlayan çok olursa. Şaban oğlu şaban gibi bombayı elinde patlatırlar
SEN BEN MALIMIZI KAPTIRIRSAK
geriye kalanların elindekileri zorla alırlar.
3-5 sente alırlar
10 senti bile rüyanızda gorürsünüz
KAPTIRMAZSANIZ NE OLUR?
Torunlar kaç dolardan satın alıyorsa, 1 dolar 2 dolar her neyse, siz de aynı fiyattan şirkete devreder çıkarsanız
Bence olasılıkları çok iyi özetlemişsin. Zirveye tekrar geldik diye inen çok olursa ve malın çoğunu alırlarsa topuklar oradan ve herkes bakakalır...
Akabinde olacak şey de basit. Uçuşa geçerse yeni gelecek sazanların eline malı vermek için 6-9 aylıklarda güzel bilançolar açıklarlar...
Bakalım nasıl olacak, nasıl geçecek bu yaz...
Yer İmleri