Sayfa 813/1005 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben anlamadım uzağız ya tv de orada burada forumda herkes ağlıyor, herkes işte aman şöyle kötü böyle sıkıntı yandık öldük bittik açız falan

arabalar uçmuş evler uçmuş falan uzaktan biz de bakıyoruz vah cnaım memleketime tüh tüh filan üzülüyoruz kendi çapımızda

Deprem oldu bunalımlara girdik filan

abi? herkes mutluymuş? 45 yaşında emekli olmuşlar 50 bin vefat olan şehirlerde konvoya çıkıp halay çekiyorlar? Ulan gene bizi koparmışlar iyi mi, herkes baksın dalgasına başkanım daha da yemem artık herkesin keyfi yerine emekli delikanlılara hele askerlik yok vergi yok ekmek elden su gölden her şey devletten Allah devletimize zeval vermesin yiyin oturun aşağı
    Kardeş zorda olanlar anasından babasından bir şey kalmamış hayata yeni atılan gencler.

Okuyup sınıf atlama şansları yok.
    Ev alma araba alma şansları çok az.

Bir ise girip ev kurmaya kalksalar evliliği, beyaz eşyası, elektronik eşyası, mutfak araç gereçleri, mobilyası, kirası vs'si dünyanın parası.

En zorda olanlar bunlar.

CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Eski zirvelerine gidip aşacaklar : Toaso, Froto, Thyao, Sise, Tuprs, Pgsus, Bim, Migros

Aşamayacaklar : Eregl, Krdmd , Petkm , Sasa, Alark, Aksen, Odas, Tkfen, Vestl

Şüpheli grup : Tcell, Ttkom, Kozaa, Kozal, Ekgyo, Arclk

Şahsi fikrimdir yorumlara açığım. Bankaları ve holdingleri henüz eklemedim bir fiyatlar otursun.
    Eregl, alark bu sene zirvelerini geçer.
    Bim in nefesi kesilir.

Yemeyip içmeyip sise toplamak lazım.

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Eregl, alark bu sene zirvelerini geçer.
    Bim in nefesi kesilir.

Yemeyip içmeyip sise toplamak lazım.

YTD
    Doğan holding temettü açıklaması güzel normalde bir tavan çekmesi lazımdı. Sabahtan beri geveliyorlar

4.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Kardeş zorda olanlar anasından babasından bir şey kalmamış hayata yeni atılan gencler.

Okuyup sınıf atlama şansları yok.
    Ev alma araba alma şansları çok az.

Bir ise girip ev kurmaya kalksalar evliliği, beyaz eşyası, elektronik eşyası, mutfak araç gereçleri, mobilyası, kirası vs'si dünyanın parası.

En zorda olanlar bunlar.

CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen üüüle
    Şu ekonomi politikası zengini daha zengin fakiri de daha fakir yapıyor.
    Neyseki fakirlerimiz aç değil açıkta değil, devletimiz bakıyor onlara
    Hamdım Piştim Yandım

5. mevcut iktidar devam ederse bankaların işinin dahada zorlaşacağına inanıyorum...

günümüzü mumla arayabilirler...

tl yükümlülükler %70 lere çıkarsa ne olur düşünün...

bir acı reçete içilecek bundada en büyük kazık bankalara girer benden söylemesi...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. çağrı sen yazınca kozayı aldıydım napiciz paraya sıkıştık.

https://www.youtube.com/watch?v=dzKVbc6QQXM

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    mevcut iktidar devam ederse bankaların işinin dahada zorlaşacağına inanıyorum...

günümüzü mumla arayabilirler...

tl yükümlülükler %70 lere çıkarsa ne olur düşünün...

bir acı reçete içilecek bundada en büyük kazık bankalara girer benden söylemesi...
    Aynen öyle inim inim inletirler. İhalenin bir yerde kalması lazım en olağan hedef özel bankalar olur

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben anlamadım uzağız ya tv de orada burada forumda herkes ağlıyor, herkes işte aman şöyle kötü böyle sıkıntı yandık öldük bittik açız falan

arabalar uçmuş evler uçmuş falan uzaktan biz de bakıyoruz vah cnaım memleketime tüh tüh filan üzülüyoruz kendi çapımızda

Deprem oldu bunalımlara girdik filan

abi? herkes mutluymuş? 45 yaşında emekli olmuşlar 50 bin vefat olan şehirlerde konvoya çıkıp halay çekiyorlar? Ulan gene bizi koparmışlar iyi mi, herkes baksın dalgasına başkanım daha da yemem artık herkesin keyfi yerine emekli delikanlılara hele askerlik yok vergi yok ekmek elden su gölden her şey devletten Allah devletimize zeval vermesin yiyin oturun aşağı
    artık kimse umrumda değil...

kimseye üzülme ağlama yok...

bazen bazı otobüs duraklarının önünden geçerken yüzlerce insanı görünce keşke bir kaçını alabilsem derdim...

şimdi sabah yagmur yagıyordu aynı ben umrumda değil diyorum...

onlarca afganla suriyeliyle aynı otobüste gitmekten mutlular demekki dedim...

herkes baksın dalgasına...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 813/1005 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •