Siyasal İslam
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
AKP nin ne olduğunu zaten biliyoruz, biz diyoruzki, akp leşen chp diyoruz. siz getirip getirip akp koyuyorsunuz önümüze, ben akp yi konuşmaya bile değer bulmuyorum, yani o kadar değersiz ve hükümsüz. Biz ülkeye umut olarak sunulan chp nin daha iyi yönetilebileceğini, ırsız tuncay gibi bir önceki seçimden sicilli onursal gibi, sadullah ergin gibi izmirden yüksel bilmem ne gibi adamlarfın chp ye doldurlumasına, Bir tek Atatürkçünün partide barındırılmadığından şikayetçiyiz.
Benim hangi partiye oy verdiğim değil, ülkenin ana muhalefetinin ülke yöenetecek kapasitede olmasını istiyoruz.
Ama şimdi siz yine çıkar kime oy vedin dersiniz..
Neyse
Another day in paradise
ırsızın hiç suçu yok yani
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Acaba AKP liler de reislerine; "Ergenekoncu M.A. Çelebi yi, Cumhuriyet mitingleri gazetecisi H. Cevizoglu'nu meclise sokuyorsun. Bizden sana oy yok" demişler mıdır?
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri