Sayfa 834/1005 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Viop L

1. Malesef piyasa rasyonel kişilerin beklentilerinin tersine işliyor, aksi takdirde ekonomistler zengin olurdu. Zamanında ABD üniversitelerinde okutulan Ekonomi 101 kitabının yazarı istisna bir ekonomistmiş.

Mali tahlili uzmanları ise nispeten daha şanslı olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Sonra da deniliyor ki burası takip ediliyor. Böyle ruh hali iki günde değişen topik nerede görülmüş? Endeks kırmızı uçacağız iki gün yeşil olunca batacağız.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Malesef piyasa rasyonel kişilerin beklentilerinin tersine işliyor, aksi takdirde ekonomistler zengin olurdu. Zamanında ABD üniversitelerinde okutulan Ekonomi 101 kitabının yazarı istisna bir ekonomistmiş.

Mali tahlili uzmanları ise nispeten daha şanslı olabilir.
    Aslını hatırlayamadım ama buna yakın bir sözdü sanırım. "Ekonomistler ne olacağını tahmin etme konusunda çok başarısızdır, her şey olup bittikten sonra neden öyle olduğunu anlatma konusunda ise çok başarılıdır."

4. GUBRF bilanço göndermiş. Hisse vadelide en yüksek pozisyonlu hisse.

Altın vs deniyordu ama bu dönem çok etkisi olmadı muhtemelen. Dönen varlıklar artmış ama satışlar artmamış.

Çok da takip ettiğim hisse değil ama piyasada anomali yaratıyor.

>>>>>>>>>>>
    https://twitter.com/fintables/status...27530856927236

5.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Aslını hatırlayamadım ama buna yakın bir sözdü sanırım. "Ekonomistler ne olacağını tahmin etme konusunda çok başarısızdır, her şey olup bittikten sonra neden öyle olduğunu anlatma konusunda ise çok başarılıdır."
    Finans piyasası ile makro ekonomi kısa vadede birbirinden kopabiliyor. Az sayıda büyük el çok sayıda küçük ele karşı pozisyon alabiliyor, lobi yapıp siyaseti etkileyebiliyor vs. Olay sürdürülemez dendiği zaman son çırpınışlar ters oluyor belki.

Mesela bir banka batıyor, sonra aslında 6 ay veya geçen sene battı veya 3 sene önce verdiği şu tip krediler etkili oldu vs deniyor.

6. Sasa bedelsiz onaylanmış. Piyasa bedelsiz işini hep satış fırsatı olarak kullandı son 2-3 ayda. Bakalım Sasada ne yapacak.

7. Takasbank raporu yayınlanmış.

1 milyar daha nakit teminatı azalmış

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Sasa bedelsiz onaylanmış. Piyasa bedelsiz işini hep satış fırsatı olarak kullandı son 2-3 ayda. Bakalım Sasada ne yapacak.
    Evet bedelsiz verenler onay sonrası düştü. Gerçi sasa son dönemde yatayda. Önce bir miktar yukarı gider arkasından satış gelir diye düşünüyorum. 120.lirayı belki gösterirler...
    Yada geçen haftadan beri elimde bir miktar olduğu için duygusalım ,bakalım

Sayfa 834/1005 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •