Apple zam yaptı %10'cuk
Apple zam yaptı %10'cuk
Beyler burda bazilarinizin yazılarını okuyorum inanın inanamıyorum hala Kılıçdaroğlunun kazandığını iddia eden var. K.k bile şu an bunu iddia etmiyor. Vallahide billahi de aktrollerden zerre farkınız yok. Kimler hala k.k nin yendiğini iddia ediyor?
Heralde 2 secenekli oy pusulasına da dikkat edersiniz hile olmamasına çok basit yani bunda da başında beklerler sizinkiler değil mi?
Ben diyorum ki RTE en az %5 fark açacak k.k. ye bu seçimde. Eger %5 ten fazla acamazsa ben bırakacağım hisseneti fakat %7 den fazla fark acarsa iddiaya giren hissenette yazmayı bırakacak var mısınız?
Önce soylunun tahminini duymam lazım.Malum o nokta atışı yapıyor .Anket falan yapmadan 49.5 reis alır dedi,reis dediğini aldı ,milletvekili sayısı da nokta atışı dediği gibi oldu.Soylu ne derse o.Ufacık aklımla adamların kararlaştırdığı farkı ben nerden tahmin edeyim.Ben kondaya falan güvendim,bu iş bir bilimdir,anket yapan ciddi firmalar yüzde 2 falan yanılır dedim.Maşallah kondayı gömdünüz,meğer konda da manuplator bir mafyaymış.Şaka değil soylu cidden anket mafyası var dedi.Gerçi soylu ile bekir ağırdır ın hala bir fotosunu görmediğimden o konuda şüpheliyim.Yahu zaytung gibi ülkedeyiz cidden.Reis de muhalefet sandıklara ikinci turda çökebilir hile yapabilirler dedi.Hileyi de sanırım tuncay özkan yapacak.95 milyonluk davası sonuçlanmadan reise gününü gösterecek.Bu arada 95 milyonu ben TL sanıyordum dolarmış.Ufkumuz o kadar küçük ki 95 milyon TL için bu iş için az para diye düşünmüştüm,dolar olunca iyi para kanka.
Apple dolar alış makasının %10 yukarıda olduğunu bizzat yaşıyor olmalı.
Piyasadan ilk kaybolacak ithal elektronik ürünler olacak.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Hani venezuelada arjantinde raflar boş ithal ürünler zor bulunuyor falan gibi videolar seyrediyorduk ya ,nasıl oluyor acaba diyordum.Demek ki aşamalar bunlarmış.Sıra ithal malların zor bulunmasına geliyormuş yavaş yavaş.
Yahu ne Apple ı. 3500 liraya ithal parça yerli montaj bir telefon aldım 2 ay önce. Yeminle yılan yılan))
Yer İmleri