Sayfa 8/1003 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hadi seçimi Kılıçtaroğluna kazandı bu seneyi çıkarmak için 2 trilyon ek bütçeye ihtiyaç var. Birde Kılıçtaroğlu nün vaadleri var onun için de bütçe gerekli. Meclisten geçmezse maaşları bile zor öder ki sene sonu tıkanır. Ama RTE kazanırsa AYM de %70-80 RTE nin ağırlığı olur artık. İş Bankası gibi hazineye (Şişecam gibi onlarca şirket) sahip bunları da birilerine yerli yada Arap kökenlilere satarız. RTE sonrasında da gelsen de Dünya'da bol ve ucuz para olmazsa Arjantin gibi sürünür dururuz
    Abi Meclis elinde değilse işin çok zor. Hele bu ekonomiyle. Bak biz gittik iki ayda ne hale geldi ekonomi diye ortalığı yıkarlar. Muhalefet yerelde de silinir. 20 yıl bir daha başa geçemez. Biz adamları yenip, bir daha başa gelmesin diye uğraşırken adamlar tam tersten atacak kroşeyi. 360 vekil ile seçim kararı alabiliyorlar. 320 küsür zaten ellerinde. CHP içinde 37 belirsiz adam var en az. Erken seçim kararı alırlar net. Olmadı Reis sine i millet der hepsi istifa eder karşı koyabilecek bir vekil bile yok içlerinde.

Yanlış anlaşılmasın sadece şahsi bir öngörü yapıyorum. Durum aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Ama gerçekten şu durumda ben almam hele mecliste gitmişken, ekonominin pimi çekilmişken. 21 yıllık enkazı üzerime almam bende patlayacağı kesin.

2. Memur yada çalışanların durumu da berbat. Deprem bölgesinde kaç tane polis altın vs götürürken yakalandı. Artık geçinemeyince polis asker memur gözü iyicene kararttı. Ha bundan sonra rüşvet yolsuzluk iyicene ayyuka çıkar. Dün Hollanda ya Türkiye den giden kaç ton kokain yakalandı. Yakalayan Hollanda. O kadar kokainin bizden çıkıp gitmesi de bizim için ayıp.

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi Meclis elinde değilse işin çok zor. Hele bu ekonomiyle. Bak biz gittik iki ayda ne hale geldi ekonomi diye ortalığı yıkarlar. Muhalefet yerelde de silinir. 20 yıl bir daha başa geçemez. Biz adamları yenip, bir daha başa gelmesin diye uğraşırken adamlar tam tersten atacak kroşeyi. 360 vekil ile seçim kararı alabiliyorlar. 320 küsür zaten ellerinde. CHP içinde 37 belirsiz adam var en az. Erken seçim kararı alırlar net. Olmadı Reis sine i millet der hepsi istifa eder karşı koyabilecek bir vekil bile yok içlerinde.

Yanlış anlaşılmasın sadece şahsi bir öngörü yapıyorum. Durum aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Ama gerçekten şu durumda ben almam hele mecliste gitmişken, ekonominin pimi çekilmişken. 21 yıllık enkazı üzerime almam bende patlayacağı kesin.
    Bende aynen öyle düşünüyorum. 28 Mayıs'ta uyanık akp liler Kılıçtaroğluna verirse hapı yuttuk. Bu seçimi artık RTE kazanmalı meclis olmadıktan sonra.

Ben diyorum bırak abi ellerinde patlasın. Patladı zaten yaptıkları onlara bulaşsın. 10 ay sonra seçim var. Yerel de iyice paket olurlar. Zorlarsın baktın olmuyor cesareti sen gösterir sine i millete sen dönersin. Her zaman elinde bu seçenek.

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Biz de o sirkte, habire kırbaç darbeleriyle yönlendirilen, terbiye edilen dilsiz garibanlarız, şırrrakkk...o tarafa gitme, şırraaak fazla da yanaşma....
    Şırraaaakkk....bunu sana bi vurursam ne oluyo biliyon de mi, hatırlıyor mu dadını...
    Dişleri sökülmüş aslanlar....pençesi sökülmüş ayılar...rengarenk boyanmış filler...
    Kırbacı vuran var...kırbaçlık yapan var...sirkin 'sahabı' var....bi de seyirciler var, mısır patlağı çekirdek neyim yiyen...
    Joker mevzusuna bakın hiç girmedim...bahsetmiş bile sayılmam...çünkü kırbacın dadını ben biliyom..
    o fasulye öylede böylede yenecek..
    hayat öpücüğü diye, 36 tane deepthroat yaparsan ölü bile iktidarlanır..
    tarihe geçtiler..
    Memento mori

6. Meclis araştırma önergesi bütçe HSYK nin 7 üyesi AYM üyelerinin bir kısmı meclis çoğunluğu ile seçiliyor. Bunlar varken tek yol anayasayı çiğneyerek üstünden geçmek lazım.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ben diyorum bırak abi ellerinde patlasın. Patladı zaten yaptıkları onlara bulaşsın. 10 ay sonra seçim var. Yerel de iyice paket olurlar. Zorlarsın baktın olmuyor cesareti sen gösterir sine i millete sen dönersin. Her zaman elinde bu seçenek.
    Rüşvet ve yolsuzluk için yeni özel mahkemeler kurabilirmiyiz oraya hakim savcı atamaları da HSYK olmadan atanabilir mi.

Geçen yıl AKP 30 a, MHP 5-6 ya, RTE 40 altına dusmusken sine i millet çekmek ters tepebilirdi. Ama yeni dönemde, yeni yasayacaklarimizla asla tepmeyecek. Millet yalvaracak muhalefete. İşte o vakit yapacaksın gereğini.

Diyorsanız bu şekilde 5 yıl ekonomi gider, ya da acı reçete icilmeden buradan cikilir o vakit ben yanlış düşünüyorum.

Sayfa 8/1003 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •