Burgan ban yillik 42 faiz veriyor. Hatta bir ay degil 450 gun vade seçeneği de var. Cok ince hesaplamadim ama 1m koy 450 gun sonra 1.5m al 450 gun vade seçeneği de mevcut. Bankami batacak acaba.
Erdoğan: Faiz oranları ve enflasyonun pozitif yönde ilişkili olduğuna dair bir tezim var. Faizler ne kadar düşerse enflasyon o kadar düşer. Attığımız adımların sonuçlarını gördük
Erdoğan: Faiz oranları ve enflasyonun pozitif yönde ilişkili olduğuna dair bir tezim var. Faizler ne kadar düşerse enflasyon o kadar düşer. Attığımız adımların sonuçlarını gördük
faizi hızlıca sıfıra sonra da eksiye düşürelim bir ara Japonya, İsviçre vs de eksiydi onlardan neyimiz eksik.
yine enflasyon patlayabilir, işin kolayı var üç harfli bakkallara yada dış güçlere bizi kıskanıyor deriz
Yazdım yazdım sildim. Bu adam sağlıklı düşünemiyor.
Yer İmleri