Sayfa 37/1003 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Sn Turali aday olmaktan tutun bir çok yanlış oldu ama bizim vatandaşlık görevimiz tarafımızı göstermekti gittik gösterdik. Kk ateşten gömlek giydi bedeli ağır bizde arkasında yürüdük. Daha şimdiden kk seçimi kaybetse de biz başa gelsek diyen akbabalar türedi. Hatta ben onların kk kazanmasın diye rte ye vereceğini düşünüyorum. Bu seçimi kaybettik mi sadece CB ile kalmaz büyükşehirlerin çoğu da gider. Kk gitti mi bu yakınlaşma biter.

2. 5901 Türk vatandaşlığı kanunu MADDE 11:

a) Kendi millî kanununa, vatansız ise Türk kanunlarına göre ergin ve ayırt etme gücüne sahip olmak,
    ...
    d) İyi ahlak sahibi olmak,
    e) Yeteri kadar Türkçe konuşabilmek
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Böyle tiplere oy kullandırılacağını Ümit özdağ basbas b asğırdı, hemde seçimden önce, tüm yurtdışı elçiliklerde parayla vatandaşlık satıldığını bağırırken, ona faşşst ırkçı, kafatasçı dediniz, %0.0000 bilmem kaç konuştu dediniz, eleştirdiğimiz için kızdığınız kk ve ekibi, be cool be cool herşey kontrolümüz altında dedi. Sinan Oğan dedi, oy kullanma artışında 1 milyon 800 bin f a zl az var, kk yine aynısını dedi, be cool be cool, herşey kontrolümüz altında.
    Şimdi niye millete kızıp saldırıyor bu troller ben anlamıyorum.
    Biz %0.00000 bilmem kaç oyu olan siyasal islamcılar size oy getirmez diye burda dötümüzü yırttık, sadullah size oy kaybettirir dedik, ama hala bize kızıyorsunuz. Bu kdr uyarıyı gözardı eden bir parti kazanamaz, kazsnamayacakda.
    Another day in paradise

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sayın abım. Ben istatiksel olarak seçmen sayısından seçmen bölgesinde ki siyasi ağırlık dahil hepsini analiz ettim. Gerek ittifak olarak gerek CHP ve ufaklıklar olarak bunlar oturup kalkarken hiç analiz yapmamış yada üç beş yere bakıp genele bakmadan kafadan yazı tura ile belirlemişler. Konya'da Saadet varken hiç seçime girmeyen gelecek parti ile girdiler en az bir mv kaybettiler. Hatta Ünal Karaman'ı Trabzon varken Konya'da Eşref Fakibaba yi Urfa varken Ankara'da göstermek de büyük hata böyle böyle 50 mv kaybettik en az. Sadullah Ergin in olduğu bölgede CHP den zafer tip yada başka partiye veren olmuştur aday yüzünden. Hatay'li adamı Ankara dan aday göstermek ne ya. Zaten hiç bir çalışma olmadığı için birine vermişler şimdi biz takip edemedik elimize yüzümüze bulaştırdik diyemiyorlar utançlarindan.
    Biz kırk kişiyiz, kırkımız da birbirimizi biliriz.

Reca edecem flood yapmayın yalnız, arkadaşlar haklı o konuda ben kırılırsınız diye bir şey demedim, madem geçen dillendirildi.

5. Benim çok yakınım eşim dostum bir partide üst düzey yönetici olsa bana sorsa 2023 seçimini kesinlikle kazanmayın enkazı devr alıp çok ağır siyasi bedel ödeme riskini almayın derdim. Açıkçası sadece eyt bile çok ağır bir maliyet hem istihdam o kadar azalacak hem SGK o kadar prim ve gelirden mahrum kalacak hem vergi alamayacaksin üstüne birde maaş vereceksin buyur kayıtdışı çalış diyeceksin. Çok yanlış

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Biz kırk kişiyiz, kırkımız da birbirimizi biliriz.

Reca edecem flood yapmayın yalnız, arkadaşlar haklı o konuda ben kırılırsınız diye bir şey demedim, madem geçen dillendirildi.
    Tm sustum.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Adam hiç üşenmemiş oturmuş yazmış, inceden erdoya oy gittiyse, o oyları çevirebilirseniz zaten x2 oluyor.
    Göksel Belli
    @GokselBelli
    Millet İttifakı için harika bir fırsat sunuyorum. Oturdum üşenmedim ve çıkış yolunuzu hazırladım. Hiç bir bakanlık talebim yok tek isteğim ülkemiz aydınlığa çıksın.

Öncelikle Oğan, İnce ve KK önce ayrı sonra birlikte bir araya gelmelidir. Vakit kalmadı çünkü. Bir karar alınacaksa kararın alınıp bir de o kararın PR ını yapmak var.

1) Kemal Kılıçdaroğlu önce CHP den istifa ederek ilk fedakarlığı yine kendisi yapmış olacak. Tarafsız Cumhurbaşkanlığı algısı Mecliste vekillerin çoğunluğu cumhur ittifakında olsa bile tarafsız bir Cumhurbaşkanı bunu yönetir. AKP CHP kavgası olmayacak mesajı verilir. Seçmen bu talebi satın alır.

2) Sonrasında Davutoğlu ve Babacan'a süreçteki desteklerini ileterek teşekkür edilmeli. Zira Cumhurbaşkanı ve Bakanlık alabilecek bir destekleri olmadı hatta onların hayal bile edemeyeceği kadar MV çıkardılar CHP sayesinde. Biz size çok destek verdik şimdi vefa sırası siz de denmeli ve hepimiz Türkiye için fedakarlık yapıyor denilmeli.
    Onlar da bu fedakarlığı yaparsa seçmenin gözünde fedakarlık yapmış partiler olarak ileitşimlerini güçlendirmiş olacaktır. Aksi taktirde zaten KK gelemezse zatan bakanlık alamayacaklar yine.

3) Sonrasında ise ülkeyi yönetecek kabinesini açıklamalı şimdiden. Bu sayede insanlarda gerçekten bir umut ışığı yaratılabilir. Özellikle AKP seçmeninin de direkt oy atmasına faydalı olacak ve işinin ehli kişileri bakanlık kadrolarına almalıdır.

Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı (birleştirici)

Meral Akşener Cumhurbaşkanı Yrd. (Kadın Eli)

Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı Yrd. (mütedeyyin kesimin temsilcisi)

Sinan Oğan Cumhurbaşkanı Yrd. ve Dışişleri Bakanı (eğitimli efendi ve dış ilişkilerde seviyeli)

Muharrem İnce Cumhurbaşkanı Yrd. ve Milli Eğitim Bakanı (İlkeli, Atatürkçü, Öğretmen kişiliği)

Ümit Özdağ İçişleri Bakanı (göçmen politikasındaki netliği)

Diğer bakanlıklar için ise vefa borcuna bakmadan işini en iyi yapabilecek liyakat odaklı bir kadronun duyurulması. Özellikle Ekonomi kadrosunu flaş bir şekilde açıklamak.

4) Bu şekilde bir kabine nereden oy kazanır ?
    Millet ittifakı oylarını aynen koruyabilirsiniz. Deva ve Geleceğin zaten büyük oyu yok.
    Oğan'a giden hem kendi oyları hem memleket partisi oyları bir yere kaçmaz.
    Oğan'ın MHP den kısmen geldiğini düşündüğüm az oyu mutlaka artacaktır. Bu oyların değeri 1 değil 2 dir.
    AKP ye gitmiş Memleket Partisi oyları geri dönecektir. Bu oylarda 1 değil 2 oy değerindedir
    AKP den Muharrem İnce ye gelen ancak çekilme sonrası geri giden oyları İnce tekrar isteyecektir ve tarafsız CB algısı da oyların gelişine katkısı olacaktır.

5) HDP ile görüşülüp sürece dışarıdan destek verilmesi rica edilebilir. Buradaki tek risk Erdoğan'ın ani bir hamle ile Selahattin Demirtaş'ı çıkarıp çözüm süreci sözü vermesi olacaktır ki böyle bir durum da MHP oyları gideceği için bu riske giremez.

6) Şu anda istikrar için ve topal ördek olmamak için bize oy verin algısına karşı tarafsız cumhurbaşkanlığı ve etkili bir bakanlık konsorsiyumu benim aklıma en iyi çözüm olarak geldi.

Şunu tekrar belirtmek isterim ki %49,5 luk RTE oylarına bakmayın orada % 2 oy almak ve kendi hanenize yazmak sizi %47 ye karşıyı da %47,5 a düşürür. Oğanı da kendinizize eklerseniz güle oynaya kazanırsınız.

Formül Belli, Çare Belli...

Sizin de düşüncelerinizi okumak isterim.
    Another day in paradise

Sayfa 37/1003 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •