iyi akşamlar arkadaşlar..
öncelikle herkese selamlar. bayadır yazmıyorum
takaslarda sıkıntı yok ilk 5 kurum artırmış.. citi stabil duruyor..
bilanço bu sefer istediğim geldi.. hatta europowerla 2.2milyar hasılatı var anca böyle bir bilanço bizi düzlüğe cıkarırdı.
bakalım euro da astorun bilançosunu begendiler ise euronunda begenecektir. piyasa..
ama öyle bir içimizden geçtiler ki 2 tavan çekse bile 67 anca oluyor.. 90 ları görüp buralar hiç heyecan vermiyor bana açıkçası..
ha alfasın daha önce de dedim 180 liradan 400 liraya soluksuz gidişi var bilançodan sonra bakalım bizde öyle bir durum olacak mı? moral bozukluğu ile açıkçası sanmıyorum.
ayıp ya %50 düştük çıkarken %100 gitmemiz lazım o fiyatlara..duygusal olarak aşık olmamamız gerekiyor. arada kenara çekilip beklemek lazım.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Zannediyorum bundan sonra alınacak işleri bildiren KAP lar etkili olacak Gesan ın yükselmesinde.
Göreceğiz.
Yükselecek de Eupowr arkadan asılıyor
Arkadaşlar gesanın bu sene aldığı işler toplamını gösteren bi döküman vardı o kapanmış, görebileceğim başka bir kaynak var mı acaba ?
Gesan bu bilançoyla piyasamızda tavan olmuyorsa nedenini açıklayabilecek varmı arkadaşlar? yatırım tavsiyesi asla değildir zarar edebilirsiniz. YTD.
Yer İmleri