Sayfa 942/1005 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Şu sorulara cevap istiyorum.
    1. Secbul un avukatı mısınız?
    2. Başka bir nickiniz daha olmalı.Nedir o?
    3. En azından benim pozisyonum belli ve yazmışım oraya.Sizin gibi hayali pozisyonlarlar ile maskaralık peşinde değilim.Kaldıki ben frotodan 100 tl daha evvelki trade imden cebime koymuş birisiyim.

Maskara diyince..Sahi 31 ci bir arkadaş vardı 45. kademeden yine LONG falan filan pozisyon açıyordu yani.
    Yoksa bu 2. soruma cevap mıdır?
    1. Avukatıyım, ama ödeme yapmıyor çakal, beleşe getirdi beni...

2. Başka bir nickim yok, sıçtın otur...

3. Ağır saçmalamışsın cevabım yok bu soruna...

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Kchol, full artı full girdim...
    hocam vadelisi mi & SPOT piyasada mı fullediniz ?

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    hocam vadelisi mi & SPOT piyasada mı fullediniz ?
    Yoo, yakıt olarak fulledim... Shell e gittim yanaştırdım arabayı... Pompacı benzin mi dizel mi dedi, rica etsem kchol fuller misin dedim, sağ olsunlar kırmadılar...

Varsa yoksa tek bildikleri şey balon Sasayı şişirmek , başka birşey bilmiyo bu ilkokul-ortaokul mezunu spekler...

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Oooo süper yerden maliyet yabmışın. 1700 dolardan 2bin dolara 6-7 ayda gitmiş
    Şimdiki soru şu
    2000 dolardan 1700 dolara kaç ayda gelir sence
    1700 dolar şuanda beklentim değil 1900 -1870 ons gramda 2150 altı beklentim yok orta vade .
    bu düzeltme bitince haziran ayının ortası ile 2050-2500 hareketi başlayacağını düşünüyorum stratejim bu yönde
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. Notumu aldım sindoma abi
    Onsda 2500 doları bekliyon
    23 mayıs 2023
    Hamdım Piştim Yandım

Secbul Abi Euro/Dolar paritesi Ağustos başı tekrar 0.98 leri görme ihtimali varmı sence bir fal bakarmısın...

8.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    1. Avukatıyım, ama ödeme yapmıyor çakal, beleşe getirdi beni...

2. Başka bir nickim yok, sıçtın otur...

3. Ağır saçmalamışsın cevabım yok bu soruna...
    Sizi de anlıyorum yada anlamak istiyorum.cidden.Aslında üzücü bir durum.
    Antisosyallik insanlardan değer görememek her konuda farklı ve daha akıllı olduğunu düşünüp her seferinde yerinde saydığını görmek aptal diye nitelendirdiğin insanların bu süreçte ilerlediğini görüp içten içe nefret beslemek çaresizlik kaybolmuşluk hissi çözümsüzlük duygusu tıkanma ağır işsizlik ve bütün bu saydıklarımın aslında kendi içinde kendi kendini besleyen bir döngü olması.Bunları böyle forum köşelerinde kin nefret alay hakeret kusarak gidermeye çalışıyorsunuz.Aslında ne kadar akıllı zeki müthiş keşvedilmemiş bir insan olduğunuzu çaresizce haykırıyorsunuz.Anlıyorum sizi hakikaten.
    Tavsiyem çok geç olmadan iyi bir klinik psikolog dan yardım almanız.Yalnız değilsiniz.

Sayfa 942/1005 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •