Sayfa 946/1005 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: Viop L

Kolay gelsin gençlik.... bugün umarım güzel kazançlar olur....

2. Habertürk te adamın ünvanında prof yazıyor milliyetçilikten anlatıyor neymiş KK ümit özdağ neler demiş neler nasıl bir araya gelirlermiş spiker SO içinde geçerli değilmi değince şuanda konumuz özdağ dedi.
    yav RTE nin yanında duranlara bir baksana hoca neler söylemişler birbirine
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

SPOT, dün VİOP30 da long açan 2 kurum BofA ve TEB satıyor, short açan 2 kurum İs ve Tacirler Yatırım alıyor, yani tersine işlemler!

4. Orta boy oyuncular küçük hisselerine geçiyor olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. >>>>>>>>>

https://www.borsagundem.com.tr/haber...karari-1740936

Kremlin resmi internet sayfasında paylaşılan belgede, yabancı şirketlerle arasındaki sözleşme gereği gerçekleşen ödemelerde, döviz ihtiyacını iç piyasadan gideren şirketlere aylık 1 milyar dolarlık azami döviz satın alım sınırı getirilmesi talimatı verilirken, talimatın uygulanması için Rusya Hükümeti ve Merkez Bankası görevlendirildi.

....

6. 2047 Eurobond

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 de saatlik de KAMA formasyonu mevcut .
    Bahsettiğiniz KAMA resimdeki gibi mi ?

8.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bir hoca anlatmıştı. Bir gün öğrencisine demiş sınav kaç altın 100 aldım hocam demiş. Bir başka zaman başka dersten kaç aldın diye sormuş 38 vermişsiniz hocam diye cevaplamış. Biz de iyi olursa insanlar kendinden kötü olursa başkasından bilir. Suçu başkasına atmasını iyi biliriz Bozkurt kardeş.

Bu bizim gibi toplumlarda değişmez ilke.

Yakında yine elimi taşın altına sokmak istiyorum. Bakalım tutturabilecek miyiz? Sabırla bekliyorum.
    Taşın altına sokunca 5170 den viop fırladı...5270 şimdilik hedef...Kar al stoplu devam. Amaç çok para kazanmak değil. Az olsun sürekli olsun.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Bigshort neredesin.

Sayfa 946/1005 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •