Sayfa 444/1003 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Dolar
    Altınkaynak
    21.0000 21.8010

P.tesi için ön hazırlık olmalı...
    Kim kazanırsa kazansın yapılacak belli...

120 milyar dolarlık KKM den tek çıkış resim kurdan ödeme yapmak...
    2.3 trlyn tl....ortada öylece bırakılmaz....tüfeye endeksli bono çıkarırlar....dağılabilirsiniz derler....hiçbi sıkıntı olmaz....

%40 yillik faiz olur bu imkansiz
    benim gunluk USD fon yillik 5.90 mevduat karsiligi veriyor misal

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    beşyüzyedi
    @e507
    ·
    26d
    Kısa özet:

Bugün $1 milyon KKM yapıyorsunuz. Banka hesaba hemen $100 bin yatırıyor. 3 ay sonra da $1 milyonu geri veriyor. (Kur %8,5'tan fazla artarsa)

$1 milyon 3 ayda $1,1 milyon oluyor. Faizdir primdir nasıl hesaplarsanız hesaplayın...

Yahu bu hesaba göre bir yılda 1 milyona 400 bin dolar faiz VAAD EDİLİYORMUŞ.

İflas etmeyecek hiçbir sağlıklı şirket-banka bunu veremiyeceğine göre ya çok kısa vadede (çok yüksek faiz ile dolardaki artışın yerine düşüş beklenmesi gibi) bir takım düzenlemeler bekleniyor ya da bu bankalar çok zor durumdalar denilebilir mi?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    mustafa vandal'ın , şunun marabası var güzel mi güzel diye bir şarkısı vardı. heh işte o şarkının kilpinde , mustaaa'nın çömelik vaziyette, gelen geçen araçlara ront çektiği sahnelerde arkasındaki tuvarda n'arkadaşlıklarda sevgi şart diye bi yazı vardı, ortaköy semalarındaydı orası hatırladığım...

piz de diyoruz ki , insan sıfatının içini toldurmanın yani mânalandırmanın birleştirici ögesi ahlaktır.

ahlak yoksunu bireylerin vatan sevgisi kendileri farkında olmasa bile zahiridir.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    beşyüzyedi
    @e507
    ·
    26d
    Kısa özet:

Bugün $1 milyon KKM yapıyorsunuz. Banka hesaba hemen $100 bin yatırıyor. 3 ay sonra da $1 milyonu geri veriyor. (Kur %8,5'tan fazla artarsa)

$1 milyon 3 ayda $1,1 milyon oluyor. Faizdir primdir nasıl hesaplarsanız hesaplayın...

Yahu bu hesaba göre bir yılda 1 milyona 400 bin dolar faiz VAAD EDİLİYORMUŞ.

İflas etmeyecek hiçbir sağlıklı şirket-banka bunu veremiyeceğine göre ya çok kısa vadede (çok yüksek faiz ile dolardaki artışın yerine düşüş beklenmesi gibi) bir takım düzenlemeler bekleniyor ya da bu bankalar çok zor durumdalar denilebilir mi?
    Korkunç gerçekten.. İnsanın aklınaa her şey geliyor.. 😳

5. 1 ay mevduat ve KKM
    Hsbc % 40-40
    Fiba % 40-40

6. Çok konuşuyoruz, yüksek diye bu primli kkm. De, banka zaten başta fikslemiyor mu vereceği doları. 0 riskli opsiyon olmuyor mu? Banka, atıyorum blokeli dahi verecekse dolar ya da euroyu kendini korumuyor mu zaten?

7. Yani swaplardaki gibi bir şekilde hatch etmiyor mu?

8. Biraz uzak kaldığımdan, oranlardan pek haberim yoktu, bayağı yükselmiş. Her şeyi de kafaya takmama kararı aldım zaten, forumda birisi demişti en iyi yatırım rahat uyumanızı sağlayan yatırım demişti... 40 yaşıma , kalp krizi geçirerek girdim, o yüzden seçimmiş falan artık umursayamıyorum.

Sayfa 444/1003 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •